Frantz 02.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam,Rozpoczynam budowę z własnych funduszy, jednak do końca roku braknie mi ok 40 tys. Dokładnie za rok planuję sprzedać mieszkanie i spłacić te 40 tys. zadłużenia. Mam zatem pytanie: czy można wziąć kredyt tylko na 1 rok? czy jak wezmę na 10 lat, a spłacę po roku to cos na tym tracę?Z góry dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zależy od oferty banku. Na ogół po 3 latach możesz spłacić bez dodatkowych opłat. Ale chyba lepiej pieniądze w mieszkania włożyć na fundusz - niech płacą kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.04.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zazwyczaj kredyty hipoteczne są udzielane na dłuższy okres 3-5 lat to minimum. Od kredytu zależy kiedy mozna go spłacic bez dodatkowych kosztów. Bierz na 5 lat spłacisz wczesniej to ok, jeśli nie to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A moze sprzedaj mieszaknie ,sporzadz dobra umowe,wez kase,albo czesc kasy za mieszkanie,a samo mieszkanie zwolnisz np za pol roku,albo za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 03.04.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Mieszkania niestety nie mogę na razie sprzedać. Zastanawiam się pomiędzy kredytem a pożyczką hipoteczną, ktorą też spłacę za rok po sprzedaniu mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kredyt hipoteczny na 15 lat, po roku czy dwóch spłacasz całość. Wybierz taki, co nie ma kar za spłatę, albo za nadpłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 03.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 W piatek podpisuje umowe na kolejny kredyt hipoteczny, ktory splace gdzies tak we wrzesniu PKOBP pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 04.04.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mozna prosić o konkrety w sprawie tego kredytu w PKO, jesli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 04.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mozna prosić o konkrety w sprawie tego kredytu w PKO, jesli to nie tajemnica Jeżeli bierzesz kredyt w krakowie i pko bp to moge ci posłać namiary do pani która robiła nam 2 kredyty. bezproblemowo i w ciagu 2 tyg udało nam się wszystko załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mozna prosić o konkrety w sprawie tego kredytu w PKO, jesli to nie tajemnica Nie wiem o jakie dokladnie konkrety chodzi? 110 tys w PLN na 30lat , prowizja 1%, marza 0,95%, wklad wlasny policzyli mi na 80%, kredyt bez ubezpieczenia od utraty pracy. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts