firstlady 02.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam czteroletniego syna, ktory uwielbia biegac i skakac. Zatanawiam sie nad kupnem trampoliny dla niego i moje pytanie- czy takie intensywne skakanie codziennie nie byłoby szkodliwe dla stawów lub kregosłupa dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 jak sie z niej spierniczy to może zaszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 02.04.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mysle o takiej ogrodzonej siatka firmy Kettler z atestem moje dziecko juz na podobnej skakało i jest bezpieczna pod tym względem ale nie wiem czy na dłuższą nie 'rozreguluje' stawów kolanowych lub biodrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 02.04.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mysle o takiej ogrodzonej siatka firmy Kettler z atestem moje dziecko juz na podobnej skakało i jest bezpieczna pod tym względem ale nie wiem czy na dłuższą nie 'rozreguluje' stawów kolanowych lub biodrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 02.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 moja pociecha skacze na takiej z decathlonu już pół roku, pan rehabilitant nic złego w tym nie widzi...mam nadzieję, że ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 02.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 jesli chodzi o stawy ,to dla nich lepsze kicanie na tranpolinie niz na twardym podlozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 moja pociecha skacze na takiej z decathlonu już pół roku, pan rehabilitant nic złego w tym nie widzi...mam nadzieję, że ma rację W internetowych sklepach sportowych trampoliny są w ... sprzęcie rehabilitacyjnym , co chyba o czyms świadczy Myślę, że jeśli dziecko jest zdrowe i sprytne - to sama radość. Sama zamierzam potworkom sprawić Duże dziecko też poskacze oczywiście, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts