monument 02.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy wykonaną miksokretem posadzkę należy podlewać wodą i ew.przez ile dni.dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek-10 02.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nie ma takiej potrzeby.Chyba że wrócą lipcowe upały (2006)\pzdrRadeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavus 02.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy wykonaną miksokretem posadzkę należy podlewać wodą i ew.przez ile dni. dziękuję Dokladnie zgadzam sie z przedmowca. Ja wylewalem 12.03 i tylko podlalem ja delikatnie raz po trzech dniach. Prosze zwrocic uwage na szyby w budynku jesli sa zaparowane to wilgoci jest wystarczajaco duzo. Pozdrawiam z malowniczego Ustronia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 02.04.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 tylko problem tkwi w tym że nie ma okien,i nie wiem czy jego wilgotność będzie odpowiednia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 02.04.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 tylko problem tkwi w tym że nie ma okien,i nie wiem czy jego wilgotność będzie odpowiednia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavus 02.04.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 tylko problem tkwi w tym że nie ma okien,i nie wiem czy jego wilgotność będzie odpowiednia pozdrawiam Nie chcialbym odradzac tej wylewki, ale uwazam ze wylanie jej przy otwartym budynku jest zlym pomyslem. Moj wylewkarz kazal mi nie otwierac okien przez trzy dni od wylania. Dodam ze wylewalem z miksokreta. Moze tradycyjne wylewki nie wymagaja tak surowego podejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wręcz przeciwnie A jeśli chodzi o polewanie to uważam że woda nigdy nie zaszkodzi a moze pomóc i swoje suche wylewki polewam (nawet teraz kiedy w dzień jest +10 a w nocy +1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 03.04.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ja wylewałem w marcu i również kazali mi przez pierwsze 3 dni polewać,a była zaledwie + kilka stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 03.04.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dziękuję,bo już myślałem że zrobiłem żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ... A jeśli chodzi o polewanie to uważam że woda nigdy nie zaszkodzi a moze pomóc ... j.w. polewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 03.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 NIE POLEWAĆ NIE PO TO WYKONUJE SIĘ PÓŁSUCHY JASTRYCH ABY WPROWADZAĆ DODATKOWĄ WILGOĆ !!!! JZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 04.04.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dziękuję Janzar,jestem tego samego zdania,ale po poprzednich wypowiedziach w tej chwili to zgłupiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ... w tej chwili to zgłupiałem. polewac nie musiałbys - gdybys zaraz po ułozeniu posadzki nakrył jastrych folia ... z tym, ze jak ułozyłes jastrych kilka dni temu /domyslam sie ze ułozyłes juz ?/ to polewanie w tej chwili pomoze temu jastrychowi tyle - co umarłemu kadzidło ... a wrecz jest juz szkodliwe tak wiec - nie zgłupiałes ... kazdy z dyskutantów moze miec racje zaraz po ułozeniu - tak po kilku dniach - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 04.04.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dzięki Brzoza,taka wypowiedz to rozumiem.Na twoją cześć posadzę jedną brzózkę w moim lasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dzięki Brzoza,taka wypowiedz to rozumiem.Na twoją cześć posadzę jedną brzózkę w moim lasku ooo... popieram, popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 04.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 My wylewaliśmy w sierpniu, przez 3 dni nie wchodziliśmy do domku, wylewka jest OK. Nie przejmuj się tylko jak po kilku dniach będziecie mieli wrażenie, że na rogach "można się bujać". My byliśmy przerażeni, że coś zostało "skopane" choć wykonawca twierdził, że wszystko jest OK. Po kilku tygodniach wszystko się ułożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts