wilanowski1 02.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam bardzo serdecznie Zastanawiam się nad kupnem karniszy linkowych. Może ktoś takie użytkuje i może powiedzieć coś na temat ich funkcjonalności. Może ktoś orientuje sie w cenie. Ja czytałam na internecie że linka wychodzi na 5 m i że pojedynczy najtańszy karnisz kosztuje ok. 50 zł. Bardzo proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam taki kupiony do wynajętego mieszkania, zeby nie inwestować niepotrzebnie. Nie pamiętam cen. Kupiłam w Ikei. Dosyc wygodny, żabki przesuwają się bardzo łatwo i cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 03.04.2007 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dziękuję za dopowiedz. mam jeszcze jedno pytanie. Czy ta linka wytrzymuje ciężar trochę grubszych firanek czy tylko trzyma te cienkie, które teraz są modne. Zamierzam zamontować te karnisze w salonie i firanki będą szerokie i długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 U nie wisżą ciężkie zasłony. Jak znajdę zdjęcie to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Jest. http://images2.fotosik.pl/284/a82b4703075eff9fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 03.04.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuje za zdjęcie. Już miej więcej mam obraz jak wyglądają te karnisze w pomieszczeniu. Jeżeli nie był by to kłopot to proszę o więcej zdjęć (może całe okno). Z góry za wszystkie zdjęcia dziękuje. A tak na marginesie to czytałam kawałek Pani dziennika (nie mam za wiele czasu bo mam brzdąca 1,5 roku) i uważam tak jak inni,że na pewno wszystko będzie dobrze z budową. Na załączonych zdjęciach widać, ze postęp jest duży. My także jesteśmy w trakcie spełniania swoich marzeń. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts