Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toaleta ze spłuczką w ścianie

Lataren

Recommended Posts

Witam,

mam zamiar przeprowadzić remont toaletty gdfzie mam sedes odsunięty od ściany o ok 20 cm i terz mam zamiar zrobić nowy gdzie spłuczka będzie w ścianie. chciałem posrtawić ściankę z płyty gk i w niej umieścić tą spłuczke ale na tym się kończy mój tok myślenia czy ktoś z was wykonywał tego typu remont jeśli tak to poproszę o porady przybliżony koszt i ewentualnie zdjęcia z pracy i wyglądu końcowego.

Tak to w życiu bywa, że zdobycie pewnej wiedzy, zawodu czy umiejętności wymagają określonego czasu, nauki, praktyki itp :wink:

I naprawdę ciężko jest przekazać to wszystko "od tak".

Lepiej skonsultować z fachowcem na miejscu :D

Ale do odważnych świat należy i na własnych błedach najskuteczniejsza nauka :wink:

mam zamiar przeprowadzić remont toaletty gdfzie mam sedes odsunięty od ściany o ok 20 cm i terz mam zamiar zrobić nowy gdzie spłuczka będzie w ścianie. chciałem posrtawić ściankę z płyty gk i w niej umieścić tą spłuczke ale na tym się kończy mój tok myślenia czy ktoś z was wykonywał tego typu remont jeśli tak to poproszę o porady przybliżony koszt i ewentualnie zdjęcia z pracy i wyglądu końcowego.

Najlepiej to idź chociażby na strone geberita, znajdź sobie w proguktach instrukcję montażu na przykład taką: http://www.geberit.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/files/usr-pdf-111.320.00.1.pdf/$file/111.320.00.1.pdf

i spróbuj zrozumieć co tam jest narysowane :)

Powodzenia.