Lataren 02.04.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam, mam zamiar przeprowadzić remont toaletty gdfzie mam sedes odsunięty od ściany o ok 20 cm i terz mam zamiar zrobić nowy gdzie spłuczka będzie w ścianie. chciałem posrtawić ściankę z płyty gk i w niej umieścić tą spłuczke ale na tym się kończy mój tok myślenia czy ktoś z was wykonywał tego typu remont jeśli tak to poproszę o porady przybliżony koszt i ewentualnie zdjęcia z pracy i wyglądu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbertus 02.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Tak to w życiu bywa, że zdobycie pewnej wiedzy, zawodu czy umiejętności wymagają określonego czasu, nauki, praktyki itp I naprawdę ciężko jest przekazać to wszystko "od tak". Lepiej skonsultować z fachowcem na miejscu Ale do odważnych świat należy i na własnych błedach najskuteczniejsza nauka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 mam zamiar przeprowadzić remont toaletty gdfzie mam sedes odsunięty od ściany o ok 20 cm i terz mam zamiar zrobić nowy gdzie spłuczka będzie w ścianie. chciałem posrtawić ściankę z płyty gk i w niej umieścić tą spłuczke ale na tym się kończy mój tok myślenia czy ktoś z was wykonywał tego typu remont jeśli tak to poproszę o porady przybliżony koszt i ewentualnie zdjęcia z pracy i wyglądu końcowego. Najlepiej to idź chociażby na strone geberita, znajdź sobie w proguktach instrukcję montażu na przykład taką: http://www.geberit.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/files/usr-pdf-111.320.00.1.pdf/$file/111.320.00.1.pdf i spróbuj zrozumieć co tam jest narysowane Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts