maciejka113 02.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam Mam w salonie 2 kanapy z weluru lub zamszu. Od pewnego momentu pojawiły sie na nim włosy (krótkie, długie) Jest problem z ich usunięciem. Może macie jakieś sprawdzone pomysły na usuniecie ich. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 02.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam pomysł Weź wałek do ciasta (dobrze się zapowiada heheee) i oklej go taśmą obustronnie klejącą. Potem przewałkuj kanapę tym sprzętem i wałek powieś gdzieś w piwnicy albo nie wiem gdzie Nie wkładaj go tylko do worka nylonowego bo się przyklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 03.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 W Ikejce są szczotki działające na tej samej zasadzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 W Realu i Ysku również, ostatnio stwierdziłam że nie zarobię na te rolki przez naszego kota, non stop czyszczenie pościeli na łóżku, bo kotek stwierdził że tam mu się najlepiej śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts