MaciekAga 02.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam,mam takie pytanko i małą prośbę,otóż zabieram się za wybór bramy wjazdowej na posesję i ma być to brama przesuwna i wypełniona deskami, czy możecie mi coś ciekawego polecić?A może ktoś taką ma i może podzielić się fotkami i doświadczeniami?pozdrawiamyAga i Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekAga 04.04.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 widzę że będzie ciężko z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 05.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a, coż tu mozna doradzać nowego ????brama to brama i już habilitowac się z tego nie wskazane bo szkoda czasu a na marginesie sprawy to mam własnie takowąobłozoną sztachetkami h= 1800 - reszta ogrodzenia na podbudowie klinkierowej + sztachetki h= 1500 brama wykonana we własmym zakresie + automatyka f-my Keyteż montowana i uruchamiana samodzielnie pracuje od jesieni na razie bez zarzutów najważniejsze jest moim zdaniem jest wylaniestopy i zatopienie w niej mocowania do wózków , oraz słupów dojazdowych / poczatkowy / i końcowy/ oraz długość przeciwwagi bramowejwymiary zależne od całkowitej dł. bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Murman, a masz jakieś fotki? My też chcemy coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts