pi0tr 02.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no dzisiaj to już szlag mnie trafił. czekam sobie spokojnie na pozw. na budowe (kwity skompletowane w starostwie) a tu dzisiaj dostaje inf. ze moja działka jest w strefie ochrony archeologicznej (z planu miejscowego nie wynikało to to!!!!) i że musze badan ia wykonać. musiałem zapakowac sie w samochod, odwiedzic muzeum w GDAnsku i poprosic o opinie archeologiczna (jakies 1,5 tyg) i wykonac badania - pewnie kolejny tydzien a ekipa umówiona na 15 maja. no jest szansa że sie wyrobię mielenie w gównie to tyle!!! k..wa uuups przepraszam za słownictwo ale mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Pociesz się tym że możliwe jest że znajdą u Ciebie kości człowieka jeszcze starsze niz te najstarsze i będziesz sławny i bogaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja bym jednak paciorek zmówił, coby znaleźli najwyżej starego.. hmm gumofilca. Jak coś znajdą, tfu, odpukać, to ani sławy, ani bogactwa z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 02.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jabolku, Ty już Gościa nie dobijaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no dzisiaj to już szlag mnie trafił. czekam sobie spokojnie na pozw. na budowe (kwity skompletowane w starostwie) a tu dzisiaj dostaje inf. ze moja działka jest w strefie ochrony archeologicznej (z planu miejscowego nie wynikało to to!!!!) i że musze badan ia wykonać. musiałem zapakowac sie w samochod, odwiedzic muzeum w GDAnsku i poprosic o opinie archeologiczna (jakies 1,5 tyg) i wykonac badania - pewnie kolejny tydzien a ekipa umówiona na 15 maja. no jest szansa że sie wyrobię ... Nie przejmuj się, my też przez to przechodziliśmy, aczkolwiek u nas okazało się, że nie trzeba robić wykopów, skończyło się na opinii, Jeśli poszukujesz archeologów do wykopów, służę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A cóż on biedny teraz może ? Nc tylko się śmiać i powiedzieć sobie za lyndą "A za... ich wszystkich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 02.04.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 śmieje sie z tego. tylko wk... mie to mielenie. mam nadzieje że jakiś sąsiad nie zrobi mi dowcipu i nie podrzyci jakiś kostek z obiadu albo starej monetki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Chłopie, wyluzuj... Jak na takie kłopoty rzucasz, to później tylko wrzody i siwizna. Znajdź archeologa z odpowiednim podejściem i szczerze życzę, żebyś tam pod spodem nie miał Biskupina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.04.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Sie ciesz , ze starej chaty nie remontujesz, bo jak Ci konserwator powie, ze na powale mozesz miec poilichromie po Mieszku Starym, to za Twoja kase odkrywke bedą robić przez 2 lata a potem jeszcze ze zlosci archeologa przyslą , zeby fundamenty sprawdzil na jakim podegrodziu bude postawiono. Zgadnij za czyje to zrobią, Ty wlaścicielu zabytku jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.04.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Widze że jeszcze jedne HIENY chcą się podpiąć pod pieniądze inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozmaryn 03.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Teddi jest chyba najbliżej prawdy...tez to przechodziliśmy - kosztowało nas - 1000 pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nigdy by mi nie przyszło do głowy sprawdzać 'wiarygodność archeologiczną" działki, którą bym chciał kupić sobie. ja pierdzielę - to forum mnie wzbogaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 05.04.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a teraz najlepsze. Podpisałem pieprzona umowę (nie miałem wyjścia, konkurencji brak!!) Wszelkie prace na działce prowadzone są na koszt inwestora (eee drobne 800 zł...+ .koparkę musze załatwić ok 80/h) ALE jak coś znajdą będzie drożej I ZABIORĄ ZNALEZISKO - jak nic nie znajdą taniej. ALE CO JEŚLI WYKOPIĄ PIERDZIELONY BISKUPIN - OBCIAŻĄ MNIE ZA NP 2 LATA MACHANIA PĘDZELKAMI po 28 zł za godzinę pracy archeologa (ewentualnie + 18 zł jeśli ma wykrywacz metali) - TO JEST CHORE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.04.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 a teraz najlepsze. Podpisałem pieprzona umowę (nie miałem wyjścia, konkurencji brak!!) Wszelkie prace na działce prowadzone są na koszt inwestora (eee drobne 800 zł...+ .koparkę musze załatwić ok 80/h) ALE jak coś znajdą będzie drożej I ZABIORĄ ZNALEZISKO - jak nic nie znajdą taniej. ALE CO JEŚLI WYKOPIĄ PIERDZIELONY BISKUPIN - OBCIAŻĄ MNIE ZA NP 2 LATA MACHANIA PĘDZELKAMI po 28 zł za godzinę pracy archeologa (ewentualnie + 18 zł jeśli ma wykrywacz metali) - TO JEST CHORE. To się nazywa: OKRADANIE OBYWATELA PRZEZ PAńSTWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 12.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 szkoda gadac... po kiego h... komus jakies powalone badania???? ludzie maja downa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ch !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 13.04.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 no mam juz opinie. Biskupina nie wykopali. ale kasa poszła w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts