TomekM 02.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Dom wysezonowany. Mostków termicznych nie stwierdzono. Ale skoro mam go tynkować to aż szkoda by było trochę nie docieplić.Doświadczeni i doczytani - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 03.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz za dużo pieniędzy? Jeśli jest tak jak mówisz to kasę przeznacz na dobrą wentylację i ocieplenie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_cn 03.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ja miałem podobny dylemat. Zanim zamieszkałem otynkowałem agregatem z zewnątrz tynkiem ciepłochronnym (z perlitem). Faktem jest, że nie było praktycznie zimy, ale nie mogłem w pierwszym zsezonie który za mną narzekać na zimno. No i mam co planowałem od początku - ścianę jednowarstwową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts