mirko1 02.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam wszystkich czy dachówka ceramiczna to dobry pomysł na pokrycie dachu(braas lub euronit)? czy ktoś ma to pokrycie na dachu jakie wrażenia jak sie zachowuje ta dachówka?pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam wszystkich czy dachówka ceramiczna to dobry pomysł na pokrycie dachu bardzo dobry! (bez kozery powiem - najlepszy! ) (braas lub euronit)? nie wiem jak euronit, ale brass jest na pewno dachówką cementową (wiem bo mam ją na dachu - i zachowuje się bardzo dobrze ): http://images20.fotosik.pl/193/ba570a71b10d6e38m.jpg i pamiętaj o opcji "szukaj " mnóstwo tego było na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 03.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zawsze mnie rozbraja mieszanie pojęć: dachówka cementowa i ceramiczna. Ze strony Braasa: W rok później podjęto decyzję o budowie kolejnej fabryki w Polsce, tym razem w Płońsku. Otwarcie nowego zakładu, który posiada najnowocześniejszą w Europie linię do produkcji dachówek cementowych, nastąpiło 18 czerwca 1999r. Ze strony Euronitu: Dachówki cementowe Euronit pełnią podobne funkcje jak inne ciężkie pokrycia dachowe. Ogólinie rzecz biorąc są to jedni z lepszych producentów dachówek cementowych/betonowych znanych i dostępnych na naszym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts