Gość z Jaworowej 03.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kochani, czy ktoś może polecić w Warszawie i okolicach serwis, w którym można sprawdzić / naprawić rzutnik do bajek (taki tradycyjny, mysle ze Wiecie o co chodzi) - jesli w ogole sa takie serwisy ??? Odnalazłem swój, na którym xx-dzieści lat temu sie wychowałem, ale jego stan jest marny, chce sprawdzic, czy jest szansa na reaktywacje dla swojej pociechy... z góry dzieki za pomocne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 03.04.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też jestem ciekawa, swego czasu też szukałam i nic, wynalazłam u znajomych kolejny, ale również padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.04.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A może by zapytać u takiego fotografa, który naprawia stare aparaty. Tzn. analogowe. Bo taki rzutnik, to w końcu też optyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 03.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Taki rzutnik jest urządzeniem prostym - w zasadzie najbardziej skomplkowany jest obiektyw. Pozostałe elementy (trafo i żarówka) może naprawić każdy warsztat AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.04.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Tam nie ma co naprawiać.A czy żarówka przepalona to widać nawet gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tam nie ma co naprawiać.A czy żarówka przepalona to widać nawet gołym okiem. I nie ma co szukac optyka, najwyzej elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts