Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom B i R. wg. projektu indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w niedziele był pan od schodów , z opola zapłacilismy zaliczke i zamówilismy schody na listopad,grudzień,

w poniedziałek zrobiłem zamówienie na kostke brukową libet ,ma być na pazdziernik.

:evil: wkurzyłem sie w poniedziałek zadzwonił pan z firmy ,u której zamówilismy brame garazowa , ze dopiereo bedzie po 20.09 a nie po 20.08

robili obmiary juz tak ok 3 miesiecy ,mowili ze brama spokojnie bedzie,

a teraz mi wmawia ze zamowili ja wczesnie ale ta firma ktora wykonuje te bramy im dzwoniła ze nie maja profili na te bramy , :evil: normalnie zapomnieli,.. a nam zalezało na tej bramie ,bo przychodzą montowac okna 3-4 września . a teraz bedzie taka dziura

wczoraj zrobili wszystkie murki w ogrodzeniu :)

http://images29.fotosik.pl/53/f6303a293b5c9621med.jpg

Witam

Czy te murki to mieliście kupowane jakieś gotowe czy normalnie wylewane w szalunku?

robili je na miejscu w szalunku bardzo sprawnie i profesjonalnie ,dwa dni słupki wykopali zalali betonem , naraz było ich ok 10 pracowników szło im to bardzo sprawnie .a murki zrobili w jeden dzień polecam tą firme

ogrodzenia Sikora Górki Wielkie.

pozdrawiam

no i zamontowali nam zastępcze drzwi wejściowe ,(te dobre będą razem z oknami w piątek,ale narazie ich niebedziemy montować)

miałem stare drzwi dałem je do stolarza, dorobił bok i futryne koszt 200,00 zł

ale nie trzeba na nie uwazac :) , a z pracownikami róznie, a to wiadrem ,a to jakąś deską uderzy niechcący, :)

u nas leje jak z cebra 2 dzień i dlatego takie zdjęcie

http://images27.fotosik.pl/76/df37985ae0b8ba82med.jpg