Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom B i R. wg. projektu indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

2. młynek do odpadów in sink erator model 65 moc 0,65 KM

http://www.promat-disp.com.pl/img/65.jpg

mamy taki juz ok 5 lat , rewelacyjna sprawa, bezobsługowy, zona wpierw niebyła zadowolona że cos takiego jej montuje w zlewie, ale teraz nie moze sie go nachwalić, :)

Opowiedz wiecej o tym bajerze? Jak to dziala? Chyba trzeba doplyw pradu przewidziec? Nigdy o czyms takim nie slyszalam, a wyglada to ciekawie. Zreszta niedawno w mieszkaniu mi sie zlew zatkal, w domu chcialabym tego uniknac.

Semir gratuluję - już prawie mieszkacie - jedną nogą ;).

Czekam na więcej zdjęć wnętrz. Piękne fronty wybraliście do kuchni - kolor!!! Ja broniłam się przed jasnym (na swój orzech nie narzekam) ale jasna kuchnia jest bardzo elegancka o czym przekonałam się będąc ostatnio u znajomych.

Pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki do nowego domku.

2. młynek do odpadów in sink erator model 65 moc 0,65 KM

http://www.promat-disp.com.pl/img/65.jpg

mamy taki juz ok 5 lat , rewelacyjna sprawa, bezobsługowy, zona wpierw niebyła zadowolona że cos takiego jej montuje w zlewie, ale teraz nie moze sie go nachwalić, :)

Opowiedz wiecej o tym bajerze? Jak to dziala? Chyba trzeba doplyw pradu przewidziec? Nigdy o czyms takim nie slyszalam, a wyglada to ciekawie. Zreszta niedawno w mieszkaniu mi sie zlew zatkal, w domu chcialabym tego uniknac.

witam , no działa jak młynek :wink: jest montowany pod zlew,przyciskiem na zlewie go włączasz i wyłączasz,jak wrzucasz do młynka np.obierki z jarzyn to musisz odkrecic kran ,i po mieleniu tez niech woda leci jeszcze przez krótki czas , bo tez zlew sie moze zatkac :wink:

prąd potrzebny my włączyliśmy do tego samego gniazdka co zmywarka :wink:

mozna w tym młynku mielic np.obierki, koncówki warzyw, skorupki z jajek,małe kostki np.drobiowe. uwazac tylko żeby nic nie wpadło czego tam niechcemy np.łyżka :wink: bo wyleci ze zlewu jak strzała i moze narobic bigosu.

mamy ten młynek pare lat , i jestyśmy strasznie z niego zadowoleni,bezobsługowy, bezawaryjny, no same zalety,

można wejsć na strone poczytać cos o tych młynkach

http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki%20domowe&id=42

pozdrawiam

Semir gratuluję - już prawie mieszkacie - jedną nogą ;).

Czekam na więcej zdjęć wnętrz. Piękne fronty wybraliście do kuchni - kolor!!! Ja broniłam się przed jasnym (na swój orzech nie narzekam) ale jasna kuchnia jest bardzo elegancka o czym przekonałam się będąc ostatnio u znajomych.

Pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki do nowego domku.

dziękujemy przeprowadzka jeszcze troche czerwiec ,lipiec chyba :wink:

na drzwi musimy poczekac 6 tygodni ,na kuchnie tez ,płytkarze po świętach

zaczną szlifowac salon , a potem kłasc mate i płytki itd... :)

Witam :)

Śledzę Twoją budowę od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Jest ona dla mnie wzorcowa, wyrazy uznania.

Mam pytanie, czy ten front poniżej jest z DREWPOLU?

Pytam, gdyż planuję takie fronty, lecz nie widziałam ich na żywo. Na Twoim zdjęciu wyszedł jaśniutki, w katalogu wyglądają jakoś żółto. Ty widziałeś je na żywo, więc może mógłbyś powiedzieć co było z nimi nie tak, że zdecydowałeś się na inne?

wczoraj był stolarz który ma nam robić meble do kuchni

wybraliśmy fronty do szafek, bedzie to coś na ten styl drewno olcha

kolor jak na zdjęciu (dostaliśmy jedna do pooglądania :) )

http://images34.fotosik.pl/104/daf1b33d05f6bea0med.jpg

Pozdrawiam

Witam :)

Śledzę Twoją budowę od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Jest ona dla mnie wzorcowa, wyrazy uznania.

Mam pytanie, czy ten front poniżej jest z DREWPOLU?

Pytam, gdyż planuję takie fronty, lecz nie widziałam ich na żywo. Na Twoim zdjęciu wyszedł jaśniutki, w katalogu wyglądają jakoś żółto. Ty widziałeś je na żywo, więc może mógłbyś powiedzieć co było z nimi nie tak, że zdecydowałeś się na inne?

wczoraj był stolarz który ma nam robić meble do kuchni

wybraliśmy fronty do szafek, bedzie to coś na ten styl drewno olcha

kolor jak na zdjęciu (dostaliśmy jedna do pooglądania :) )

http://images34.fotosik.pl/104/daf1b33d05f6bea0med.jpg

Pozdrawiam

tak to front z drewpolu i jednak zdecydowaliśmy się na nie :wink: , była mocna dyskusja trwała pare dni ale jednak wygrał drewpol, kolor w rzeczywistości jest taki sam jak na moim zdjęciu , moze troszke jaśniejszy

tamten front z firmy włoskiej po kilku dniowych oględzinach przegrał,

wyglądał za bardzo sztucznie.

pozdrawiam

ps.jeśli chcesz wieksze zdjęcie to wysle na email.

poproszę :) [email protected]

Mówisz, że wyglądają jak na zdjęciu, to super, bo są piękne, a bałam się, że na żywo są zbyt żółte.

Jaką lodówkę planujecie w kuchni, zabudowaną?

lodówka będzie w spiżarce obok kuchni

siemens , lub bosch KA 60NA4, KAN58A40

KA 58NP90 KAN58A50

lub może coś z LG , z kostkarką do lodu, :wink:

pozdrawiam

następna rzecz jaka będzie napewno w kuchni to

okap smeg KSE89P

http://www.topmarket.pl/thumbs/SMEG%20KSE%2089%20P.jpg

jest bardzo cichy a wydajny, i formą i kolorystycznie bedzie pasował do naszej kuchni

Skoro będzie pasował do Waszej to do naszej też :wink:

Trochę zgapiam, ale poprostu podoba mi się u Ciebie, a skoro planujemy te same fronty to i okap chyba też ten zamówię :oops:

Mam tylko pytanie skąd to przekonanie do tego okapu, miałeś z nim wcześniej do czynienia?

następna rzecz jaka będzie napewno w kuchni to

okap smeg KSE89P

http://www.topmarket.pl/thumbs/SMEG%20KSE%2089%20P.jpg

jest bardzo cichy a wydajny, i formą i kolorystycznie bedzie pasował do naszej kuchni

Skoro będzie pasował do Waszej to do naszej też :wink:

Trochę zgapiam, ale poprostu podoba mi się u Ciebie, a skoro planujemy te same fronty to i okap chyba też ten zamówię :oops:

Mam tylko pytanie skąd to przekonanie do tego okapu, miałeś z nim wcześniej do czynienia?

witam , nie miałem z tym okapem do czynienia, ale wybieraliśmy go dosć długo chyba jakies 4 miesiace, mamy w domu ładny okap ale strasznie głosny 69 db i teraz staraliśmy się wybrac dosc cichy , żeby można było normalnie rozmawiac przy pracy wentylatora.

a co do zgapiania to bardzo się cieszymy że komuś sie podoba ,zgapiajcie dalej :wink: