Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom B i R. wg. projektu indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Semir, to jakbyś mógł jeszcze zdradzić, w którym sklepie int. go kupiliście i za ile.

Ja znalazłam w cenie 3675zł. Nie wiem czy to dobra cena i jakie ceny są w sklepach, bo u nas na wsi :wink: takich okapów nie ma ( w ogóle nic nie ma :evil: )

kupiliśmy w tym sklepie domimedia podaje link ,dość sprawnie poszło ok 14 dni sprowadzali z włoch , z dostawą 3618,00 zł pozdrawiam

http://www.domimedia.pl/index-pct-27-p-13604-more.html

semir

śliczny domek

też mieliśmy projektowany indywidualnie i pierwsze przymiarki były z kółkiem w środku (tyle tylko że promień był większy bo schody leciały po małym wycinku). Wystraszyłam się jednak problemów z wykonastwem a tu widzę że nie taki diabeł straszny :D

Będę tu zaglądać 8)

semir

śliczny domek

też mieliśmy projektowany indywidualnie i pierwsze przymiarki były z kółkiem w środku (tyle tylko że promień był większy bo schody leciały po małym wycinku). Wystraszyłam się jednak problemów z wykonastwem a tu widzę że nie taki diabeł straszny :D

Będę tu zaglądać 8)

my też mieliśmy obawy , ale wszystko nawet gładko poszło,

no i zapraszamy do zaglądania :)

w sobote przywieźliśmy szafki do łazienek , dziś jeszcze elektrycy montuja gniazdka, jutro przyjezdza pan od kuchni, oraz przyjezdza firma montować klimatyzację,

pod koniec tygodnia przychodzą płytkarze dokończyć łazienki

dziś jeszcze przyjdzie pan od granitowych blatów na szafki do łazienek

no i myślę że w tym tygodniu przyjdą zamontowac nast.balustradę.

drzwi wew.zamówione z firmy Porta wzór Toledo.ze szczelinami wentylacyjnymi ze względu na mech.wentylację.

klamki dobrane .

Muszę Cię przeprosić Semir, ża to, że tak Ci zawracałam głowę z tym okapem, bo jednak go nie kupimy :cry: . Po głębokich przemyśleniach z żalem musiałam z niego zrezygnować ze względu na cenę, będzie inny za 1700 zł.

Projekt naszej kuchni już dopracowany i fronty kuchenne z drewpolu zamówione :) za trzy-cztery tygodnie ma być gotowa :D

ps. szafki wyszły super!

Muszę Cię przeprosić Semir, ża to, że tak Ci zawracałam głowę z tym okapem, bo jednak go nie kupimy :cry: . Po głębokich przemyśleniach z żalem musiałam z niego zrezygnować ze względu na cenę, będzie inny za 1700 zł.

Projekt naszej kuchni już dopracowany i fronty kuchenne z drewpolu zamówione :) za trzy-cztery tygodnie ma być gotowa :D

ps. szafki wyszły super!

no to super że się podobają :)

my znów zmieniliśmy :wink: na dębowe z drewpolu

http://images31.fotosik.pl/205/5e2734c41647db47med.jpg

kuchnia wybrana wreszcie :wink: i zostało na pierwszej wersji ( a tyle wybierania i po co? :wink: )

kupę ziemi co była koło domu (humus) 2/3 rozwieżliśmy , wyrównaliśmy koło tarasu,

płytki wybrane do salonu, kuchni,holu,wiatrołapu,wielkośc 60x60 lub 30x60 lub 45x45 , będą mieszane.

trzeci dzień mamy 25 st w domu( grzejemy podłogówką na całego ) sprawdzamy jak zachowuje sie masa samopoziomująca z matą w środku

po 2 dniach nic się nie dzieje nie ma zadnych pęknięć. :)