Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom B i R. wg. projektu indywidualnego

Recommended Posts

zaczęli prace płytkarze

to zdjęcie(fragment) łazienki dolnej , płytki (Isla)

http://images34.fotosik.pl/136/dfcbd0ae113c8088med.jpg

U Ciebie coraz ładniej :D Czy mógłbyś napisać jeśli jeszcze pamiętasz jak nazywają się te piękne płytki? Bo jak rozumiem Isla to nazwa firmy... szukałam a i owszem, ale takich nie znalazłam...

Pozdrawiam :D

link do strony

isla mirage

http://www.islatiles.it/asp/default.asp?lingua=e

pozdrawiam

• Odpowiedzi 551
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Semir

jaki to jest model odkurzacza? Czy wybierałeś na podstawie powierzchni domu, czy zadecydowały inne parametry?

model sc 395 ea to link do niego http://odkurzaczexxl.pl/sklep/product_info.php?cPath=2&products_id=183

na max.15 gniazdek

a u nas 9 gniazdek więc bedzie ok

jest jeden model troche mniejszy na 10 gniazdek ale balismy sie ze za słaby , więc kupiliśmy ten .

Ogladam i ogladam,i ogladam,i napatrzec sie nie moge :D

Swietny macie domek!!W sumie to juz blizej,niz dalej i chyba koniec niedługo :)

Ja chiałam z racji tego,ze jestescie juz doswiadczonymi budowniczymi zapytac o malowanie scian:

jaka była kolejnosc malowania?grunt,biała farba jako podkład i pozniej kolor,czy bez białej tylko odrazu kolorek??I chciałam zapytac tez o montaz drzwi:jak widze zakładaliscie po malowaniu,sciany nie pobrudziły sie??

Ogladam i ogladam,i ogladam,i napatrzec sie nie moge :D

Swietny macie domek!!W sumie to juz blizej,niz dalej i chyba koniec niedługo :)

Ja chiałam z racji tego,ze jestescie juz doswiadczonymi budowniczymi zapytac o malowanie scian:

jaka była kolejnosc malowania?grunt,biała farba jako podkład i pozniej kolor,czy bez białej tylko odrazu kolorek??I chciałam zapytac tez o montaz drzwi:jak widze zakładaliscie po malowaniu,sciany nie pobrudziły sie??

Witaj.

co do malowania , to najpierw grunt.potem szlifowali ściany ręcznie grubym papierem ściernym(żeby piasek spadł)

potem kładli gips, znów szlifowanie, znow poprawki i szlifowanie

na końcu malowali , teraz jeszcze tylko trzeba pomalować ostatni raz , ale dopiero jak przybite będą listwy wykończeniowe, żeby malarze tam gdzie trzeba poprawili np.akrylem między listwą a ścianą.

montaż drzwi był profesjonalny, nic nie zbrudzili , ale choćby to i tak jeszcze bedzie ostatni raz malowane.

pozdrawiam.