Bajkowa 28.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 maty grzejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.01.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam! Dziękuję za szybką odpowiedź. Sprawdziłam w sklepach i "Twoja" płyta jest w kolorze tzw. złotym. Na zdjęciu, które zamieściłeś wydaje się być srebrna. Możesz napisać w wolnej chwili jaki jest jej faktyczny kolor? Dziękuję! P/S Bardzo podoba mi się u Ciebie to, że robisz wszystko porządnie, tzn. jest tak jak powinno być, bez prowizorek i niedoróbek. Przeglądając galerie takie jak Twoja można się wiele nauczyć i dowiedzieć - choćby o tym, że istnieją maty grzewcze pod kostkę. Możesz napisać coś na temat ich działania? Pozdrawiam! Witam płyta jest bardziej w kolorze srebrnym niż złotym a maty grzewcze działają bez zarzutu tylko musisz wiedziec że mata dł. 20 mb bierze ok 3 kw prądu na godzinę (my włączamy maty z braku czasu , lub z lenistwa , a przeważnie działamy normalnie łopatą.) jeśli sie zostawi przez noc włączoną jak pada śnieg to rano pasy są suche bez śniegu koszt 4 mat w tym 3 dł 20 m i jedna 10 mb to ok 4700,00 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 29.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witaj Semir! Śliczny domek! Bajka! Czy mogę prosić o zdjęcia kuchni już poskładanej. Bardzo mi sie podobają fronty.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajkowa 29.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Cześć Semir! Dziękuję za wyjaśnienia! Przyłączam się do asuulek, też czekam na zdjęcia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.01.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witaj Semir! Śliczny domek! Bajka! Czy mogę prosić o zdjęcia kuchni już poskładanej. Bardzo mi sie podobają fronty. Pozdrawiam! kuchnia fronty na tej stronie http://forum.muratordom.pl/dom-wg-projektu-indywidualnego-b-i-r,t97784-420.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kasia18 29.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witam prosze napiszcie co to za kolor drzwi wewnetrznych, dzieki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.03.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam prosze napiszcie co to za kolor drzwi wewnetrznych, dzieki pzdr sorki ze tak późno kolor to limba 2 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.03.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 czekamy z utęsknieniem na wiosnę , a tu co chwila śnieg deszcz, a juz by się popracowało w ogrodzie kupiliśmy wertykulator elektr,do trawnika , meble ogrodowe stół + 6 krzeseł + 2 leżanki. pierwsze kwiatki zaczynaja nam rozkwitac w ogrodzie krokusy teraz zlożylismy papiery na budowę budynku gosp.wraz z altaną, byśmy wiedzieli że na to trzeba tyle dokumentów to robilibyśmy to równocześnie z budowa domu. ale nic poczekamy 30 dni na odpowiedz starostwa a potem do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/bordowa%20pisanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 15.04.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziękujemy wszystkim za piękne życzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts