Annaa 03.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witajcie forumowicze Jestem nową osobą na tym forum. Trafiłam tu dzięki mojej przyjaciółce która powiedziała że jest tu wiele cennych informacji i życzliwych ludzi. Mam problemy z obsługą komputera więc proszę o wyrozumiałość. Oto mój problem: Jestem właścicielką działki 14 arów, która jest gruntem rolnym. Chciałabym ją przekwalifikować w budowlaną. W naszym mieście nia ma planu zagospodarowania przestrzennego. Nie wiem od czego zacząć i gdzie się udać z odpowiednimi wnioskami. Działak jest usytuowana jakieś 60 m od drogi krajowej, w pobliżu jest budynek sklepu, po drugiej stronie ulicy są działki i budują sie domy. prosze o radę PS. opcja szukaj na górze jest bardzo niedokładna albo ja nie umiem tego obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 04.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 spróbuj wątek warunki zabudowy nieco powyzej.ja mialem nieco inną sytuacje,większa działka (3 ha),obok powstająca zabudowa-działalnośc ogrodnicza i ostatecznie załapałem sie na "zabudowę zagrodową" wiec nie musiałem przekształcać działki-jestem rolnikiem generalnie zaczać musisz od urzedu gminy ,sam brak planow zagospodarowania nie musi być tutaj największą przeszkoda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy01 06.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ANNAA może przydadzą Ci się moje posty na końcu tego tematu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91949&highlight= Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts