EWA-S 02.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Uzupełniając-wyciąg bedzie montowany na samym kanale a kominek posiada zaciąg powietrz z zew. Mam jeszcze jedno pytanie co oznacza wys min i max np.Teka DY 90 ma min 71cm a max 104 cm. Szafki kuchennne beda 92 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 15.09.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy ktoś mi może pomóc i odpowiedzieć czy taki okap z wydajnością 450/h wystarczy mi w kuchni otwartej na jadalnię, dalej jadalnia otwarta na salon, w którym jest kominek?Kuchnia ma powierzchnie 7,3m. Okap kominowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irwan 13.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a jak dobrać wydajność do kuchni otwartej?czy kubaturę pomieszczenia do obliczenia wydajności biorę kubaturę kuchni, czy kuchnia plus salon?kuchnia plus salon ok 600m sześć. sama kuchnia ok 200mw grę wchodzi wyłącznie do zabudowy, wysuwany jak wezmę 600 to będzie głośnyjak wezmę 400 to czy wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts