Gość 01.08.2001 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2001 Na przełomie lata i jesieni 2002 planuję budowę więźby dachowej na moim domu. Moje pytanie brzmi - czy lepiej kupić teraz mokre drewno i osuszyć je w sposób naturalny czy kupić drewno przed samą robotą i wykonać więźbę z mokrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2001 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2001 Witam.W sprawach problemów nie związanych z powodzią prosimy wypowiadać się na forum miesięcznika Murator w sekcji pytania do redakcji. Również do dyspozycji jest skrzynka mailowa [email protected] pozdrawiamyzespół Wydawnictwa MURATOR [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sawka dnia 2001-08-02 23:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 07.08.2001 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2001 Oczywiście lepiej budować z drewna sezonowanego.Mokre drewno na konstrukcji może się skręcać, a także pękać i kurczyć się. Lepiej zatem kiedy po sezonowaniu przebierzesz elementy konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2002 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 Znam dostawce juz impregnowanego drewna- sprawdzony, sama kupiłam i wykonałam więxbe z tego drewna - nic się złego nie dzieje. Zainteresowanych prosze o kontakt - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2002 Byla tu juz duyskusja bardzo dokladana, prawie o kazdym seku drzewa to ja sobie przegladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2002 Byla tu juz dyskusja bardzo dokladana, prawie o kazdym seku drzewa to ja sobie przegladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2002 A ty, przeglądnij datę otwarcia wątku i "nie odgrzewaj" staroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2002 Sorry, masz razje, nie zerknalem na date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts