delfinka 25.02.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Mam prośbę do wszystkich którzy wybudowali dom ze ściany jednowarstwowej, mój projekt przewiduje ścianę dwu-warstwową 25cm + styropian, ale ja zastanawiam się nad jednowarstwową.Proszę o doświadczenia i uwagi oraz jakiej firmy bloczki lepiej wybrać Jopek czy Wienerberger (aktualny upust wynosi 25%).Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Delfinko - duuużo już było pisane na Forum na ten temat. Użyj Szukaj podając Porotherm, Jopek i inne hasła. Dodam, że nie możesz kierować się ceną bloczka. Popatrz na parametry (np.wsp. k), dodatkowe elementy (nadproża, skrzynki na rolety jeżeli Cię interesują, itp), wymiary bloczka, zalecane zaprawy, transport i rozladunek, itd., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts