speritus 03.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Zamówiłem tynk akrylowy Ceresit (Dakota) DK 3. Na wzorniku był jasno żółty, pastelowy. Po przywiezieniu nałożyłem troszkę na ścianę garażu żeby obaczyć jak bedzie wyglądał na ścianie i.......... wyszedł jaskrawo żółty. Czy jest jakaś możliwość rozjaśnienia go w wiaderkach poprzez np dodadnie do wszystkich jednakowej ilości tynku bialego bazowego ? Czy też może trzeba zawieźć do skałdu budowlanego żeby tam rozjasnili. Chyba, ze już nie ma mozliwoscie rozjaśnienia ? A może niepotrzebnie panikuję i tynk po paru dniach wyblaknie (nałożyłem dwa dni temu). Prosze o porady. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 03.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 moim zdaniem nie da rady go rozjaśnić, może stracić jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 05.04.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Nie kombinuj bo będziesz miał wieloodcieniową :) ścianę. Nie możesz wymienić u sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts