rexa11 03.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Gdzie w rejonie warszawa i okolice mozna szybko kupic silikaty (silka)?Bede wdzieczna za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 04.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Słowacja lub niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 04.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zadzwoń do firmy Xella w Radomiu. Może mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rexa11 04.04.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzieki ze tam sa to wiem a moze znasz jakas tania firme transportowa ? Słowacja lub niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFL 05.04.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czesc, Tez szukam silki wiec moze razem zrzucimy sie na transport to wypadnie taniej. Pozdrowienia,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 05.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Słowacja lub niemcy A znasz nazwy jakichś niemieckich producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZakWr 05.04.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 To raczej szukajcie PKP-spedycja. przewóz silikatów ze Słowacji samochodem podniesie ich cenę ponad ceramikę poryzowaną, keramzytobeton itd. Ze wszystkich materiałów jeszcze keramzytobeton da się dostać choć tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 05.04.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja nie żartowałem w Niemczech cena taka jak w Polsce i materiał od ręki. Na Słowacji jest tańszy ale są juz duże kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFL 06.04.2007 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Pawel, A masz moze jakies konkretne namiary? Pytam sie, bo sam dopiero zaczynam sie zaglebiac w temat i nie bardzo wiem czy warto je sprowadzac az z Niemiec. Pozdrowienia,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 06.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cześć Piotr,Posiadam 8 palet silikatki Teodory T25 na ściany zew.. Całość oryginalnie zapakowana na paletach. Jest możliwośc dogadania się z transportem. Gdybys był zainteresowany pisz na priv podeślę zdjęcia. Jest to pozostałość po mojej budowie.pozdrawiam SławekWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts