Mato 29.01.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Obiecane zdjęcia:http://images50.fotosik.pl/54/b80f93b91f871989med.jpghttp://images25.fotosik.pl/318/b9e4f42e96991497med.jpgNiestety rano pogoda była jak widac na zdjęciach - sypało ostro śniegiem, a niebo było całkiem zachmurzone - wyszły ciemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 29.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki MATO!!!! JESTEŚ WIELKIIIIII A swoją drogą, to skąd Wy macie ten śnieg???? U nas jest 5 na plusie i nawet najmniejszej szansy nie widać na choćby jeden malutki płateczek.... My się oczywiście cieszymy ze względu na budowę, ale nsza gwiazda jest baaardzo nieszczęśliwa Tymbardziej, że zaraz ferie w przedszkolu... Jeszcze raz dzięki i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 29.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Na naszym końcu świata każdej zimy jest sporo śniegu, a lata za to mamy gorące i słoneczne I co najważniejsze w ciągu godziny możemy byc na niezłych stokach narciarskich!!! Końce świata to jest to co tygrysy lubią najbardziej! Pozdrawiamy roztopiony Grudziądz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ale jestem do tyłu . GRATULACJE z powodu PRZEPROWADZKI . Piękny domek,wnętrza i otoczenie . Mato-ekspresowo działasz...nawet domek już odebrany(my niestety jakoś zapomnieliśmy o tym ). Wspaniale się mieszka prawda? .To wynagradza wszystkie nerwy związane z budowaniem.Bardzo mi się wszystko podoba a najbardziej...lodówka, a właściwie jej zawartość . Życze wszystkiego najlepszego samych radości i szczęścia w nowym domku PS.A ta garderoba to trochę za duża jest tylko na dwie osoby Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 22.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gratulacje dla kolejnego posiadacza Faworyta. Piękny domek,sliczne wykończenie. Fajnie się oglada Faworyta w innym wykończeniu. Wasze bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 23.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ale jestem do tyłu . GRATULACJE z powodu PRZEPROWADZKI . Piękny domek,wnętrza i otoczenie . Mato-ekspresowo działasz...nawet domek już odebrany(my niestety jakoś zapomnieliśmy o tym ). Wspaniale się mieszka prawda? .To wynagradza wszystkie nerwy związane z budowaniem.Bardzo mi się wszystko podoba a najbardziej...lodówka, a właściwie jej zawartość . Życze wszystkiego najlepszego samych radości i szczęścia w nowym domku PS.A ta garderoba to trochę za duża jest tylko na dwie osoby Pozdr Serdeczne dzięki! Mieszka się zajefajnie! Cisza, spokój i tylko wiatr wyje za oknem o rolety Faktycznie to już zapomnieliśmy o trudach budowania - teraz czeka nas odgruzowanie ogrodu - ale na razie pogoda nie pozwala (śniegu miejscami jest około metra, a zaspy wchodzą na drogę!!!) Pozdrawiamy!!! P.S. Zawartośc lodówki już wielokrotnie zmieniła skład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 23.02.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Gratulacje dla kolejnego posiadacza Faworyta. Piękny domek,sliczne wykończenie. Fajnie się oglada Faworyta w innym wykończeniu. Wasze bardzo mi się podoba Nie wierzę!!! Czyżby reaktywacja słynnej Faworytki??? Bardzo dziękuję za miłe słowa i jeszcze raz dziękuję za Twoje rady w czasie budowy - były bezcenne!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 23.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 reaktywacja słynnej Faworytki??? Bardzo dziękuję za miłe słowa i jeszcze raz dziękuję za Twoje rady w czasie budowy - były bezcenne!!! Pozdrawiam! Zawsze Cię lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 12.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jak miło Was slyszeć Jak sprawuje się Wasz sprzęt electroluxa ? Ja przymierzam się właśnie do zakupu , myślę o electroluxie lub boschu( boscha przetestowałam w obecnym mieszkaniu) ale electrolux jest chyba ładniejszy i paluchy się na nim nie odznaczają ( bynajmniej w sklepie). Jaką macie płytę indukcjną czy elektruczną, i jakiej firmy ? U nas kończymy układać płytki w holu mam nadzieję za tydzień wkroczy parkieciarz i schodziarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 13.03.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jak miło Was slyszeć Jak sprawuje się Wasz sprzęt electroluxa ? Ja przymierzam się właśnie do zakupu , myślę o electroluxie lub boschu( boscha przetestowałam w obecnym mieszkaniu) ale electrolux jest chyba ładniejszy i paluchy się na nim nie odznaczają ( bynajmniej w sklepie). Jaką macie płytę indukcjną czy elektruczną, i jakiej firmy ? U nas kończymy układać płytki w holu mam nadzieję za tydzień wkroczy parkieciarz i schodziarz. Witam po przerwie! Nasza zmywarka Electroluxa jest fantastyczna!!! Nigdy nie mamy problemu wyjmowania brudnych naczyń po myciu, nawet zaschniętych talerzy. Piekarnik (też Electrolux) również jest świetny (potrójna szyba którą można dotknąć i jest ledwo ciepła) z utrzymaniem czystości też nie ma problemów (paluchy faktycznie nie zostają). Płytę mamy indukcyjną AEG i jest to strzał w dziesiątkę!!! Gotowanie błyskawiczne, brak problemu przypalenizny na płycie - przecierasz mokrą szmatką i test czyściutko. Czekamy na fotorelację z Waszego frontu robót!!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Niech pachną mazurki,świeci słonko na niebie,niech zajączek ode mnie,ucałuje Ciebie,życząc zdrowia, wiosny w sercui szczęścia bez liku,a na znak Świąt spełnionych- mnóstwa jajek w koszyku! życzy Bogusia WESOŁYCH ŚWIĄThttp://alekartki.pl/kartki/7/352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 19.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Pięknie się dzieje w Waszym ogródku ... My czekamy na ostatnie malowanie ścian, drzwi, barierkę od schodów, kuchnię i jeszcze trochę montażu w łazienkach. I mamy wstępny projekt ogródka. Obiecuję krótką fotorelację ale jak już trochę ogarniemy bałagan i będzie widać cos więcej niż kartony i folię którymi jest wszystko pozasłaniane. Prawdę powiedziawszy sama nie widziałam w całości swoich podłóg na dole, ponieważ płytki były od razu zakryte szczelnie kartonem. Mamy już ogrodzenie z klinkieru bez wypełnienia. Przed nami jeszcze kostka. Chcielibyśmy się wprowadzić w połowie czerwca ale nie wiem czy się uda. Czekam na koniec z utęsknieniem. PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 21.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to widzę, że i Wy jesteście już na ukończeniu - czyli w niestety chyba najbardziej drenującym kieszenie etapie... choć i ogród potrafi dać w tyłek! Czerwiec to super termin na przeprowadzkę - całe lato przed Wami na swoim! My wczoraj woziliśmy korę pod thuje - siłownia jest na prawdę zbędna Pozdrawiam i czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 21.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Faworyt tak zdrenował nasze kieszenie, że na razie nici z nowych mebelków . O przekroczeniu budżetu nie chcę nawet wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 21.05.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czyli witamy w klubie! Ale mimo długów super się mieszka - zobaczycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrBrat 18.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witajcie!!!Pięknie, aż miło popatrzeć.A my powoli zaczynamy myśleć o elewacji.Z czego wykonaliście obramowania wokół okien?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 10.08.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witajcie!!! Pięknie, aż miło popatrzeć. A my powoli zaczynamy myśleć o elewacji. Z czego wykonaliście obramowania wokół okien? Pozdrawiam Przepraszam że tak późno odpowiadam - obramowania okien są styropianowe - wykonała je firma na podstawie rysunków technicznych naszych okien - stąd łuki górnych okien są identyczne z kształtem okien (nie wiem czy zrozumiale to napisałem). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 28.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 bardzo podoba mi się Wasz kominek - ma bardzo dobre proporcje i w ogóle jest stylowy, taki klasycznychciałbym u siebie zrobić coś podobnego tylko zastanawiam się czy się zmieści i czy nie zdominuje pokoju... interesują mnie jego rozmiary - ile ściany od kąta do zewnętrznej krawędzi zajmuje, jakie są wymiary wkładu ?ile jest od kominka do ściany z oknem ? będę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W Betlejem mieście Zbawiciel się rodzi. Niech się Wam mili najlepiej powodzi Niech Wam służy szczęście o każdej godzinie i niech Was dobrego nic w życiu nie miniel WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia http://img19.imageshack.us/img19/5903/natal1059kf2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 13.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 MATO-wielkie gratulacje! Piękny domek,super wykończenie,bardzo mi sie podoba. mam prośbę-nie znikaj z forum jak każdy prawie szczęśliwy mieszkaniec ,wspomożesz mnie fachowa rada przy kolejnej budowie??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts