Mato 14.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 MATO-wielkie gratulacje! Piękny domek,super wykończenie,bardzo mi sie podoba. mam prośbę-nie znikaj z forum jak każdy prawie szczęśliwy mieszkaniec ,wspomożesz mnie fachowa rada przy kolejnej budowie??? Pozdrawiam Jeszcze raz dzięki - rosnę jak balon z tych pochwał (niestety jestem wypełniony helem - więc łatwopalny). Jasnę że pomogę - jaki projekt i gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 http://www.rotfl.com.pl/data/media/162/2354830ccw1p727dj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www1978 26.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, Na początku gratuluję zakończonej budowy i dziennika budowy . Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad wyborem projektu i typy są dwa Faworyt albo Fokus. Decydujący werdykt nie zapadł jeszcze choć przewaga głosów na Fokusa Jest on zmodyfikowaną wersją Faworyta, układ dołu domu taki sam tylko ciut mniejszy i inna góra - w fokusie dach dwuspadowy. Mam pytanie, bo też jesteśmy z okolic Rzeszowa/ Kielanówki czy była by opcja zobaczenia waszego domu "na żywo" i ocenienia czy ten właśnie projekt/ ten układ to jest to czego naprawdę oczekujemy? Jesli tak to podaję mój adres [email protected], czekam na odpowiedz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts