Kriss II 15.06.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Co zrobić? Jak? Otrzymałem zgodę z gminy na budowę i akceptację projektu, lecz z powodów rodzinnych muszę kupić nowy projekt.Czy wszystkie dokumenty są nie ważne? Czy wszystko należy rozpocząć od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 16.06.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Dowiedz się w urzędzie, ale IMHO wystarczy kupić projekt + odpowiednio go dostosować do warunków lokalnych i przedłożyć do urzędu jako projekt zamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Składasz do starostwa nowy projekt po adaptacji i dostajesz stempelek pod poprzednie pozwolenie. Tak to wygląda u mnie (Grodzisk) pozdrawiamZbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 16.06.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ja tak robiłem. Kupiłem działkę z pozwoleniem na budowę i projektem. Ponieważ chcieliśmy inny dom, kupiliśmy nowy projekt i złożyliśmy go do zaakceptowania jako projekt zamienny. Kosztowało to 38 zł (znaczki skarbowe w urzędzie) i trwało 2,5 tygodnia od złożenia projektu do otrzymania decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts