bob budowniczy junior 04.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam,Znałazłem tylko wątki stare, co najmniej 2006.Jak się to kształtuje w tej chwili:jaka cena za m2 ułożenia glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbertus 04.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 20zł/m2 -100zł/m2. Rozpiętość duża. Wszystko zależy od bardzo wielu czynników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja płace 35 - 40 zł za gres. Osobno liczone szlifowanie kafli. Jakość bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogzar 14.04.2007 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 cena w zaleznosci od wielkosci plytek i rodzaju wyszlo okolo 60 plz za m2( sciany z kartonogipsu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 30zł/m2; szlifowanie w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altro 16.06.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Ja płace 35 - 40 zł za gres. Osobno liczone szlifowanie kafli. Jakość bardzo dobra. Czy moge dostac namairy na Twojego glazurnika? [email protected] Pozdrawiam Altro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 16.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 U mnie glazura 30-50zł w zależności od wielkości i czy prosto czy w caro. Gres 40zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.06.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 U mnie glazura 30-50zł w zależności od wielkości i czy prosto czy w caro. Gres 40zł/m2 u mnie za 2 łazienki na dole 18m2 plytek na gorze 25m2 do tego scianki z k-g w jednej czesci dosc nietypowe, wneki, sarkofag na wanne, montaz ceramiki sanit i armatury, drobne przerobki elektr. szlifowanie plytek, malowanie (czyli wszystko oprocz montazu gniazdek i lamp) 7tys za calosc i to byla srednia cena. Najmniej glazurnik krzyknal 5.600 ale za samo ulozenie plytek osadzenie sanitariatow i monatz armaturt bez zabudowy k-g. Lazienka na gorze ma 4x2,3x2,5 na dole 2,3x2,2x2,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sudmir 18.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś się orientuje jak się przedstawiają ceny położenia płytek w rejonie świętokrzykim , a konkretnie okolice Ostrowca, Opatowa , Ćmielowa. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 20.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja płace 35 - 40 zł za gres. Osobno liczone szlifowanie kafli. Jakość bardzo dobra. Czy moge dostac namairy na Twojego glazurnika? [email protected] Pozdrawiam Altro JA TEŻ poproszę namiary na tego glazurniak, jesli można e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 20.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam, Poszukuję na już glazurnika, który potrafi też zamontować umywalkę, blat, wannę itp. I w takich rozsądnych cenach tu podanych Jeśli możecie kogoś dobrego polecić (Warszawa) to chętnie skorzystam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 21.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Na juz kogoś dobrego to będzie ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 21.06.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Na juz kogoś dobrego to będzie ciężko... A jakie są teraz "czasy" oczekiwań...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 21.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Różnie z tym jest. Zależy jaka robote kto akurat ma, czy w mieszkaniu, czy w domu, jak długo jego firma działa (czy ma duzo zleceń z polecenia), ilu ma ludzi itd. itp.Mam znajomego, którego firma ma zlecenia na 2 lata do przodu. fakt faktem, że firma spora i juz znana, robia głownie w domach pod Warszawą.Podajac przykład mój to jeszcze pare godzin temu wolny był sierpień. Teraz jest to juz wrzesień, a za chwile prawdopodobnie listopad... Jeżeli ktos jest naprawde dobry to raczej nie będzie miał czasu "na już", chyba , że jakis przypadek. W chwili obecnej to aż dziw, by ktos nie miał roboty w budowlance czy remontach. Tzn jeżeli szuka Pani do wiekszego remontu to może byc cięzko. Natomiast jesli tylko troche glazury i nie potrwa to długo to pewni ktos gdzieś Panią "wciśnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 21.06.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kapitalny remont to ja już mam za sobą: trwał ponad 2 miesiące non stop. Zostały mi drobiazgi gresowo łazienkowe, wykończenie do "ładności", jakiś tydzień lub góra dwa tygodnie pracy dla 1 lub 2 osób. Dlatego potrzebuję pilnie.Głównie jest to dokończenie łazienki z białym montażem, trochę malowania, fugowania, balkon, założenie kinkietów i lamp.Może ktoś się jednak znajdzie chętny? Mieszkanie jest do dyzpozycji non stop.Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 22.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 To jest jakaś szansa Życzę w takim razie powodzenia! Moze ktos sie odezwie. A lepiej to by nawt było jak by Pani podzwoniła po róznych firmach, choćby z Muratora- tych, co sie tu ogłaszają. Nie kazdy ma możliwość częstego wejścia na forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 22.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tak własnie robię Od wczoraj dzwonię i szukam. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 25.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Co to jest to "szlifowanie kafli" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 25.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 szlifowanie płytek glazury na narożnikach tak aby ładnie do siebie przelegały pod odpowiednim kątem w wersji bez szlifowania w narożnikach układa się paskudne listwy z pvc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts