selimm 13.03.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No to ja sie łapie. 1.miły 2.elokwentny 3.liznąłem kilka jezyków 4.wystarczy mi pensja(nie musi być zależna od sprzedaży) 5."dupo-godziny"(wystarczy wspomniana podstawa) 6.około 44 lata(średni wiek) 7.bez nałogów i wygorowanej opini o sobie. Więc co to za branża?Bo nie wiem czy wchodzic w ciemno. cze..parówa o patologi nic nie wspomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 15.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 w naszym kraju jest jeszcze myślenie że jak po studiach to ma wymagania z kosmosu i tylko przy biurku chce robić, ściema (chyba że absolwenci po dziwnych kierunkach, którzy nic nie potrafią) ale ci techniczni to niekoniecznie tacy co tylko przy biurku, pracuje fizycznie na produkcji i serwie mimo że mam wykształcenie wyższe inżynierskie, sprawia mi to przyjemności wolę coś takiego niż siedzenie za biurkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Trochę odświeżę temat, ale wydaje mi się, że jest odpowiedni do mojego pytania. Czy zatrudniony pracownik w dalszym ciągu u Pani pracuje? Muszę się przyznać, że poszukuję obecnie pracownika do swojej firmy i szczerze powiedziawszy mimo takiego bezrobocia nie udało mi się trafić na osobę z której w dłuższej perspektywie czasu byłbym zadowolony. Wydaje mi się, że to działa na zasadzie - nabranie doświadczenia i ucieczka. Pozdrawiam Adam dopiero się teraz natknęłam na ten post. Tak, pracuje nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts