izat 04.04.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Majka, jednego z pewnością łudzić się nie możesz nikt nie przypilnuje Twojego interesu lepiej niz Ty sama każdy pracownik będzie robił tyle ile musi smutna prawda są jeszcze tacy na których działa kasa to ich motywuje w większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 świetnie. Tutaj to już nikt mi rad nie udzieli. chyba pora na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 skoro mój wątek przywrócono na miejsce, to jeszcze trochę zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ja pracowników szukam zazwyczaj wśród znajomych lub znajomych znajomych Nie gadaj....przeciez znajomemu nie zwrócisz uwagi, bo sie zaraz obraża. Rodzina zresztą też. Najlepszy jest pracownik obcy zupełnie, są wtedy czyste układy szef-podwładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.04.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Oj Majka, nie otwierasz czasem biura w Łodzi? Spełniam wszystkie twoje kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tutaj to już nikt mi rad nie udzieli. Udzieli, udzieli, zaproponuj sam procent od sprzedazy zamiast podstawy od dupogodzin. Jak sprzeda tyle, że wyjdzie mu 3-4000 to nie trzeba go bedzie motywowac, bo sam bedzie wiedział ile ma sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tutaj to już nikt mi rad nie udzieli. Udzieli, udzieli, zaproponuj sam procent od sprzedazy zamiast podstawy od dupogodzin. Jak sprzeda tyle, że wyjdzie mu 3-4000 to nie trzeba go bedzie motywowac, bo sam bedzie wiedział ile ma sprzedać. u nas ma stałą pensję + 10% od prowizji netto od sprzedanych imprez. Ale oni widzą, ze klienci wola u mnie kupować /bo robili to już wielokrotnie, bo to co ja powiem, to jest, bo ...../. Najchętniej przejęliby moich stałych klientów, ja przygotowałabym ofertę, a oni by wbili w system rezerwacyjny. Anissia, los rzucił mnie do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 - chciałabym pracownika, który sprzedawałby równie dobrze jak ja /najlepiej byloby, żeby to robił lepiej /, żeby móc go zostawić i samemu wyskoczyć na narty.......... eh Majka -świetnie Cie rozumiem szukam od czerwca i nic ......wszystko co powiedziałaś to prawda ...ale u mnie trzeba jeszcze znać różne promocje ,kojarzyć usługi znać stawki ...dużo nauki i to ludzi zniechęca zarobki sa dobre , i nie za ...jak to napisałaś dupo-godziny .... ale u mnie zawsze sa klienci wiec zarobki są niezłe ....ale niestety kilku potencjalnych pracowników zwiało jak musiało sie troszkę poduczyć masakra jakaś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam ten sam problem :) Będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.04.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 chciałabym pracownika, który sprzedawałby równie dobrze jak ja /najlepiej byloby, żeby to robił lepiej naiwna , po ok 13 latach zatrudniania pracownikow stwierdzam ,ze to nie jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam ten sam problem :) Będzie lepiej kiedy ??????? u mnie taki teren ,że wiekszość pracuje na zachodzie i ten problem nie dotyka tylko mojej branży ale wielu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 04.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...teraz jest rynek pracobiorcy a nie pracodawcy - trzeba się przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...teraz jest rynek pracobiorcy a nie pracodawcy - trzeba się przestawić Brak równowagi nie jest dobry dla nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ja pracowników szukam zazwyczaj wśród znajomych lub znajomych znajomych Nie gadaj....przeciez znajomemu nie zwrócisz uwagi, bo sie zaraz obraża. Rodzina zresztą też. Najlepszy jest pracownik obcy zupełnie, są wtedy czyste układy szef-podwładny. nie mam problemów ze zwracaniem uwagi w razie potrzeby jak dotąd nikt się nie obraził więc nie wiem co powiedzieć chyba byłby to jego problem ..... z ludźmi faktycznie jest coraz gorzej ale w dużych miastach nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 - chciałabym pracownika, który sprzedawałby równie dobrze jak ja /najlepiej byloby, żeby to robił lepiej /, żeby móc go zostawić i samemu wyskoczyć na narty.......... eh Majka -świetnie Cie rozumiem szukam od czerwca i nic ......wszystko co powiedziałaś to prawda ...ale u mnie trzeba jeszcze znać różne promocje ,kojarzyć usługi znać stawki ...dużo nauki i to ludzi zniechęca zarobki sa dobre , i nie za ...jak to napisałaś dupo-godziny .... ale u mnie zawsze sa klienci wiec zarobki są niezłe ....ale niestety kilku potencjalnych pracowników zwiało jak musiało sie troszkę poduczyć masakra jakaś ...... u mnie okres wstępnego szkolenia trwa miesiąc. Pracownik uczy sie technik sprzedaży, oferty, systemów rezerwacyjnych. Produkt jest drogi, pomyłka duzo kosztuje. Nie jest to przedszkole. Ja wiedzę chętnie przekazuję, ale trzeba chcieć i umieć ją wykorzystać. Kolejek nie ma /oprocz sezonu/, ale prowizja jest procentowa nie kwotowa. Potencjalny pracownik chce tylko kasy, nie mysli o tym, że kasa jest, jesli on sie do jej wypracowania przyłozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.04.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 - chciałabym pracownika, który sprzedawałby równie dobrze jak ja /najlepiej byloby, żeby to robił lepiej /, żeby móc go zostawić i samemu wyskoczyć na narty.......... eh Majka -świetnie Cie rozumiem szukam od czerwca i nic ......wszystko co powiedziałaś to prawda ...ale u mnie trzeba jeszcze znać różne promocje ,kojarzyć usługi znać stawki ...dużo nauki i to ludzi zniechęca zarobki sa dobre , i nie za ...jak to napisałaś dupo-godziny .... ale u mnie zawsze sa klienci wiec zarobki są niezłe ....ale niestety kilku potencjalnych pracowników zwiało jak musiało sie troszkę poduczyć masakra jakaś ...... u mnie okres wstępnego szkolenia trwa miesiąc. Pracownik uczy sie technik sprzedaży, oferty, systemów rezerwacyjnych. Produkt jest drogi, pomyłka duzo kosztuje. Nie jest to przedszkole. Ja wiedzę chętnie przekazuję, ale trzeba chcieć i umieć ją wykorzystać. Kolejek nie ma /oprocz sezonu/, ale prowizja jest procentowa nie kwotowa. Potencjalny pracownik chce tylko kasy, nie mysli o tym, że kasa jest, jesli on sie do jej wypracowania przyłozy. święte słowa Pani Majko, święte słowa, niestety, chyba, że będą to ludzie którzy uczyli się pracować za Starej Polski, młodzi są zbyt niecierpliwi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.04.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Majka, to ty domy sprzedajesz, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Majka, to ty domy sprzedajesz, czy co nie całkiem, ale realizujemy marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Myslalam, ze spelniacie, bo ja bym chciala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Myslalam, ze spelniacie, bo ja bym chciala.... spełnianie jest w gestii dobrej wróżki, my realizujemy to co klient zamówi /czyt. zapłaci / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts