mariola3108 27.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam Cię Jolu, wybudowaliście piękny dom, gratuluję Planujemy w przyszłości budowę domu, miałam kilka ulubionych projektów, jednak rzeczywistość je zweryfikowała, albo za drogie w budowie, albo za duże. Projekt Pelikana domu przypadł mi do gustu na tyle, że poważnie o nim myślę. W związku z tym mam do Ciebie kilka pytań, a mianowicie: 1.czy można przenieść kominek w inne miejsce tj. do rogu pomiędzy ścianą telewizyjną a wyjściem na taras? 2.czy wielkość pokoi jest wystarczająca, tzn. czy z czasem użytkując dom nie myślisz sobie, że pokoje mogły być ciut większe? 3. Czy w sypialni na dole w miejscu gdzie masz szafę zabudowaną można bez szkody dla względów estetycznych zrobić garderobę zasuwaną? tzn. wyglądałaby tak jak Twoja szafa tyle, że fronty były cofnięte o ok. 1,5m na pokój, tak żeby można było wejść do środka. Będę wdzięczna za kilka słów z Twojej strony no i powiedz proszę jak Wam się mieszka? Byłoby cudownie gdybyś zamieściła więcej zdjęć z Twojego Pelikana, z niecierpliwością będę ich wypatrywać. A ponieważ szczególnie interesują mnie roślinki ciekawa jestem jak ewoluował Twój ogród, jak zminiły się roślinki od 2010 roku? Wklej proszę kilka zdjęć i nie daj się prosić Pozdrawiam serdecznie Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 09.04.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję bardzo, odezwę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Kochana wpadłam Cię uściskać i pięknej niedzieli życzyć. My wciąż na tym samym etapie. Ale jest już bliżej niż dalej. Całuje pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 22.02.2015 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam wszystkich czytających jeszcze mój dziennik. Cieszę się, że mogę pomóc w podejmowaniu trudnych decyzji związanych z budową Pelikana. Minęło 6 i pół roku od czasu, gdy się wprowadziliśmy. Wydaje się, że to było niedawno. Nadal potwierdzam, że trzeba spełniać swoje marzenia.Jestem szczęśliwa, że się pobudowaliśmy, że mieszkamy w swoim własnym domu. Jest cudownie. Doczekaliśmy się prześlicznej wnusi. Kasieńka ma ponad 7 miesięcy, lubi się przemieszczać po całym domu. Teraz, gdy jest ciepła podłoga, nie musimy się martwić, że się przeziębi. A co dopiero będzie wiosną czy latem! Będzie biegać po trawce, zrywać kwiatki, jeść owoce i warzywa. Już się nie mogę doczekać. W domu troszkę pozmienialiśmy, remontowaliśmy większość pomieszczeń, zmieniliśmy kolory ścian, firanki, 55 calowy telewizor zawiesiliśmy na ścianie. Kompletnie zmieniliśmy meble w pokoju córki Zuzanny, która odwiedza nas już teraz ze swoją córeczką. Działka, ogród również uległy zmianie, wykonaliśmy różne rabatki (chyba ładne), a tuje i świerki utworzyły świetny żywopłot. Pracy jest ciągle dużo, ale to sama przyjemność! Jest super. Życzę wszystkim budującym cierpliwości, a potem wspaniałego życia u siebie w wymarzonym domku. Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 26.11.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Hej co u Ciebie słychać wieki nie widziałysmy się na mmuratorze? Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts