jolkakru 10.12.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Anito, napiszę Ci jutro, gdyż muszę troszkę dokładniej się zorientować i porozmawiać z szefem.Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 10.12.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 W porządku nie ma problemu i z góry dziękuje:) Pozdrawiam i również życzymy dobrych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka36844.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 22.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Ewelina i Adam ....no i oczywiście następnych świąt spędzonych w nowym domku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 28.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 witaj Jolu... widzę że praca idzie pełną parą- gratulacje... jeżeli to możliwe to podaj mi ile potrzeba mi cegieł na wybudowanie pelikana? mam zamiar kupić w styczniu tyle, że nie wiem ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 28.12.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ewelino, dziękuję. Tak, na budowie dzieje się ... Jeśli pytasz o ilość cegieł, tzn. że jeszcze nie kupiłaś projektu ze studia Atrium? Wyślę Ci coś na emaila. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 01.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witamy w Nowym Roku i od razy życzenia wszystkiego co najlepsze na ten Nowy 2008 rok:) Mam tym razem pytanie odnośnie stali,a mianowicie ile Wam jej poszło wyczytałam na początki Waszego dziennika, że kupiliście jej prawie 1200kg.Czy tyle wystarczyło Wam czy może dokupowaliście później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 01.01.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Anito, dziękuję, też Wam życzymy wszystkiego najlepszego!Stali kupiliśmy ponad 1500 kg, na początku ok. 1200, jak w projekcie, ale potem dokupowaliśmy kilka razy. Jednak my włożyliśmy więcej w fundamenty, ażeby je wzmocnić, taka była sugestia budujących nam fachowców- u nas jest bardzo piaszczyste podłoże. Jutro Ci zeskanuję i wyślę inne dane z projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 15.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale macie farta z tą pogodą-dzięku słabej zimie, a właściwie z powodu jej braku nadal możecie kontynuować swoje prace w domku i na domku! Super oby tak dalej! Trzymamy kciuki za powodzenie w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 16.01.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Anito, dziękuję. Ja też będę za Was trzymała kciuki. Myślę, że już wkrótce i u Was się zacznie coś dziać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 02.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No no żyrandol w salonie już jest to niedługo chyba przeprowadzka? Pisze tym razem żeby zapytać ile Wam poszło bloczków betonowych tak mniej więcej? Wiem, że to zależy od równości działki, Wasza jest widzę równiutka ale tak orientacyjnie chciałam zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 02.02.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Anito, zużyliśmy ok. 1200 bloczków betonowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 02.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Serdeczne dzięki Jolu. Już mi głupio tak w kółko zawracać Ci głowę ale mam jeszcze taką jedną prośbe jeśli to nie problem to prosiłabym Cie o przesłanie z projektu zestawienia drzewa potrzebnego na więźbę dachową i z góry przepraszam za kłopot!!! Pozdrawiam, Anita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 10.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 jolkakru..........tak dawno do Ciebie nie zaglądałam,(nawet do siebie ) a u Ciebie takie postępy Sliczny domek się zrobił ,powodzenia,oby prace nadal posuwały się do przodu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 16.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No cóż niby nie powinna dziwić nas ta zima w końcu mamy luty ale jak jej do tej pory nie było to już mogła sobie darować ten rok;) Ale miejmy nadzieję,że to tylko takie chwilowe załamanie pogody i od nowego tygodnia będziecie mogli dalej ruszać z pracami w Pelikanie, a my dalej oglądać Wasze postępy:) Pozdrawiam i do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 16.02.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Anito, dziękuję. Pogoda w zasadzie jest bardzo ładna, ale z wiadomych przyczyn wolałabym, żeby nie było mrozu. Panowie tynkarze mają przyjść w poniedziałek, bo z tego co się orientuję, temperatura będzie powyżej zera. Życzę Ci miłego odpoczynku w gronie rodzinnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 23.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witaj Jolu Za każdym razem jak zamieszczasz nowe wpisy, ja śledzę je na bieżąco i zgrzytam zębami ). Tynki piękne, a żyrandole jeszcze ładniejsze . U nas wiosna przywitała nas problemami, ekipa się rozpadła i jesteśmy na etapie poszukiwań. Po wstępnym rozeznaniu zostały na razie dwie potencjalne ekipy. Patrzę na Twoje zdjęcie stropu z płytą OSB i zastanawiam się czy tak mieliście w projekcie czy strop nad daszkiem zmienialiście? U nas jak pamiętasz jest taki sam daszek, ale strop jest wylewany razem ze stropem parteru. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 23.02.2008 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Doroto, dziękuję Ci bardzo za miłe słowa. Przykro mi, że Twoja ekipa się rozpadła, ale na pewno znajdziesz nową i będzie ok. Zawsze po trudnych chwilach przychodzą lepsze, a potem te złe się szybko zapomina, naprawdę! Jeszcze zdążysz się nacieszyć swoim domkiem. Nad daszkiem położyliśmy płyty osb, bo chcieliśmy wykorzystać każdy kawałek poddasza, nawet nieużytkowego. W projekcie tego nie było w ogóle. To pomysł szefa firmy, a my go jak najbardziej zaakceptowaliśmy. Pozdrawiam Cię serdecznie, miłego wypoczynku! Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitta83 28.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No no cóż za postępy:) Powodzenia w kolejnych realizacjach! Z niecierpliwością czekamy na więcej fotek tych z poddasza bo jakby nie patrzeć dla nas jest to najpiękniejsza część Pelikana:) Jak to ładnie napisałaś te skosy... Są superowe! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 02.03.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzięki, wieczorkiem coś wstawię. A co u Was słychać, ruszacie? Projekt kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts