Stelka 07.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja też Wam gratuluje rozpoczęcia budowy i również trzymam kciuki.Powodzenia.Teraz to się dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 04.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, bardzo mi przykro z powodu twojej Mamy i Twojej Babci Zuziu. My też w tym roku pochowaliśmy Dziadka, który mieszkal w domku na naszym podwórku. Pomimo, że to mój przybranym Dziadek (od męża strony) to było mi bardzo przykro... takie życie. Ale glowa do góry, żałobę sie nosi długo w sercu ale budowa musi iśc dalej. To jest Wasze życie i nie można go tracić na smutki. Czas goi rany i stawia mury na górze A góra napewno wyjdzie świetna. Pozdrawiam i życzę powodzenia Iza Ps. Zuzka gratulacje z okazji ukończenia studiów i obrony mgr - spóxnione ale szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 09.09.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Izo,dziękuję. Cieszę sie, ze wypatrzyłam te kolumny u Was. Lepiej późno, niż wcale.Będziemy mieli prawdopodobnie jedną z przodu domu, a dwie na tarasie.Też będą betonowe.Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 10.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Hej Jola, pewnie, ze lepiej jest z tymi betonowymi kolumnami, bo drewniane nie są na wieki i trzeba je konserwować. A przecież my po budowie mamy odpoczywać a nie zajmować się konserwacją kolumn. Konserwować to my się możemy w inny sposób. Teraz mamy przymusową przerwę techniczną bo wybiłam sobie bark no i niestety nie mogę utrzymać wałka w ręku. A tak poza tym to wszystko jest ok. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 13.09.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam bardzo serdecznie mam pytanie na ile jesteście ugadani z ekipą od budowania ile kasy zgarną muszę zacząć się pytać więc nie wiem co za ile, i czy to dużo Pozdrawiam i czekam na wiadomości no i fotki pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 08.10.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Napiszcie, proszę czasem jakiś komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr11112 11.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 dziekuje za pozdrowienia obejrzalem od poczatku fajne zdjecia i opisy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 12.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jolkakru Domek nabiera już kształtów,bardzo ładnie będzie,zobaczysz .Żeby tylko zima nie przyszła za szybko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 29.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam serdecznie, No proszę jak domek nabiera kształtów tylko pozazdrościć... ojkiedy to nasz dom będzie w takim stanie.... mam kilka pytań jeżeli to nie problem to proszę o pomoc: obawiam się że dom może być troszkę mały mamy zamiar u góry zrobić dwa pokoje i łazienkę tylko czy jest to możliwe. Jak wygląda wasz układ na górze?> jeżeli jest to możliwe to proszę o kilka zdjęć i rad do tyczących budowy... pozdrawiam i czekam na informacje Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 29.10.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj, Ewelino!Jeśli podasz mi swojego emaila, to Ci wyślę więcej zdjęć niż w dzienniku; mam ich mnóstwo!Chociaż wielkość pomieszczeń nie jest tak łatwo pokazać.My jeszcze nie mamy ścianek działowych (bardzo dobrze), więc możemy sobie do woli kombinować z rozkładem pomieszczeń, u góry oczywiście.Jak wiesz, buduje nam firma, więc my wspólnie z szefem , kolegą zresztą, dyskutujemy, co i gdzie może być.Gdybyśmy podnieśli ściankę kolankową o jedną nawet cegłę, to skosy byłyby mniejsze, no i wówczas byłoby więcej możliwości uzyskania ładnych pomieszczeń.My chcemy dwa pokoje u góry (mnie się podobają takie ze skosami i belkami wewnątrz) oraz toaletę. Jeszcze będzie sporo przestrzeni np. na strych.Nie chcieliśmy podnoszenia ścianki-kolega był odmiennego zdania.My jeszcze rok temu nawet nie myśleliśmy o budowie (czasem troszkę marzyliśmy), a teraz,jak sama widzisz, jest już całkiem ładny domek.Doczekasz się!Powodzenia.Odezwij się na mojego emaila: [email protected]A Ty będziesz pisała dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 30.10.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ewelino, o pokojach na parterze, napiszę Ci w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 30.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pisałam do ciebie ale nie wiem czy dostałaś moja wiadomość mój adres to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 30.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jolu jesteś kochana BARDZO ci dziękuję Super babka z tej naszej Jolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 30.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jolu jestem winna kawke BARDZO PROSZĘ:http://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/tea_steaming_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 30.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 http://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/tea_steaming_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 30.10.2007 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 02.11.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam Jolu jak prace na budowie? Zamówiłaś już okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 02.11.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witaj, Ewelino.Odpowiedź znajdziesz w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 05.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Cię Jolu, okna już zamówione to nie jest tak źle, zimą możesz robić coś w środku zimno to juz wam nie będzie Jolu kibicuje ci bardzo mocno myślę że wnet będziesz mieszkała prace idą bardzo szybko... a co do okien to jaki jet czas oczekiwania w waszym przypadku? wiesz może ile droższe są okna z przegródkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 05.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Jolu bardzo się dzisiaj uciszyłam dzwoniłam do producenta cegły Leier bardzo mile mnie zaskoczyli podali mi cenę 3.70 za maxa a może będzie promocja w styczniu i będzie jeszcze taniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts