marysia50-1950 28.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam Pani Jolu! Dziennik budowy Pani domu przeczytałam chyba ze 100 razy. Nie mogę znależć, jaką wysokość ma poddasze?. Odpowiadała Pani wielu forumowiczom, więc i ja ośmielam się prosić o odpowiedż. Przymierzam się do budowy PELIKANA i potwierdzam , że ten Pani jest ładniejszy od tego z katalogu. Pozdrawiam. Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 28.01.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj , Marysiu! Napisz dokładnie, w którym miejscu poddasza interesuje Cię wysokość? Jeśli ta część pod oknami dachowymi, to jest tam 71-73 cm. My nie podnosiliśmy ściany kolankowej, a można było np. o dwie cegły i byłoby wygodniej. W sumie jednak nie żałujemy, gdyż przebywamy tam sporadycznie! Pozdrawiam serdecznie, ja też jestem nauczycielką! Jola Pytaj, jeśli Cię coś interesuje. Możesz pisać na emaila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 30.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 witaj jolu, jak juz zaglądam to mam zwyczaj sie przywitać. jestem zachwycona waszym ślicznym, prześlicznym domkiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidias 31.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witam Pani Jolu Piękny ten Pani domek, kilka razy przeczytałam Pani dziennik i właściwie zdecydowałm się na budowę Pelikana. chciałabym podnieść górę o dwa pustaki. Na poddaszu chciałabym uzyskać dwa pokoje i łazienkę. mślę o uzyskani małej sypialni nad garażem, tylko mam obawy że to będzie za małe pomieszczenie. Czy mogła by Pani podać wymiary tego pomieszczenia i co pani o tym sądzi. Pozdrawiam Lidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 31.01.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Lidio, bez problemu wykombinujesz drugi pokój, tym bardziej jeśli podniesiesz ścianę kolankową. Zresztą, jeśli mieszkasz w Gdańsku, to do nas jest niedaleko (około 120 km), możesz podjechać, zapraszam. A może zmienisz decyzję, co do projektu! Adres podam Ci na P.W. Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia50-1950 04.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Droga Jolu. Dziękuję za szybką odpowiedż. Następne pytanie pisałam na Twoją prywatną pocztę, ale nie dostałam odpowiedzi. Jolu, interesuje mnie najwyższa ściana na poddaszu bez podnoszenia ścianki kolankowej, to chyba zwie się kalenicą. Nie chciałabym zmieniać projektu, podoba mi się domek taki jak Twój. Pozdrawiam. Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowpoczta.fm 22.09.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ago, dzięki za miły komentarz. Wejdź sobie na stronę Paradyża, a zobaczysz, że jest jeszcze jeden rodzaj klinkieru Sophistic, jest to rosa. http://www.paradyz.com.pl/Collection/clinker/sophistic_beige2 Kosztuje ponad 60 zł za metr kw. ale ja kupiłam na allegro za 47 zł (bez przesyłki). Jestem bardzo zadowolona, myje się bez problemu, a czy są antypoślizgowe-tego nie wiem, jak na razie nie zauważyłam nic złego. Odnośnie kamyków: człowiek, który robił nam szambo ekologiczne zakupił je do tego celu, ale trochę przesadził z ilością, więc wykorzystujemy je tu i ówdzie. Są takie , jakie widzisz na zdjęciach, jasnoszare, ciemny grafit (iskrzące się) oraz brudny róż zmieszany np. z czernią. Mają mniej więcej 2 cm długości lub średnicę ponad 2 cm. Jeśli się nie mylę, zostały kupione w okolicach Łasina. Ja jestem najbardziej zadowolona z okrągłej grafitowej palisady firmy Libet, którą kupiłam w Bydgoszczy ( na telefon). Można z niej układać okrągłe rabatki, które mi się bardzo podobają. Pozdrawiam, Jola Witam Ja mam pytanie odnośnie wzoru na płytkach Sophistic. Kupiłem na cały parter i nie do końca jestem pewny czy nie mają jakieś wady (pomimo zapewnienie producenta, że nie). Bardzo proszę spojrzeć na załączone zdjęcie. Jak to wygląda u Was? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 30.09.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witaj, dopiero dziś zobaczyłam, że mam wpis w komentarzach.Czy takie drobne jasne kropeczki są faktycznie na tych płytkach, czy tylko mi się wydaje? Jutro popatrzę dokładnie na nasze, albo zrobię zdjęcie i ci wyślę na maila. Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 19.04.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!! http://bi.gazeta.pl/im/2/6475/z6475812Q,Dekoracje-wielkanocne-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam Się Chyba po dłuższym czasie od wpisywania jestem pierwsza:wiggle: Bardzo śliczny domek i spodobała mi się jego elewacja:) Dach macie czarny?? Bo na zdjęciach widać czarny:) Jaki kolor jest elewacji?? Mogłabyś zrobić zdjęcie tej elewacji w dzień i mi na priv przesłać byłabym wdzięczna:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 15.03.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witaj, Marleno. Dziękuję za miłe słowa. Dachówka jest w kolorze ciemny grafit, w zasadzie czarna. Elewacja ogólnie żółta, jest troszkę ciemniejsza niż na zdjęciach 25 lipca 2009 roku w moim dzienniku budowy. Pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts