grzegorz10 04.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 W związku z wykonaniem docelowego ogrodzenia sprzedambramę z ogrodzenia o szer. 4 m plus 12 sztuk słupków i resztki siatki.W razie potrzeby mogę dotransportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 10.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 poproszę o zdjęcia owej bramy ewentualnie na priva proponowaną cenę jestem wstępnie zainteresowany zakupem starej prowizorycznej bramy na czas uzbierania środków na docelową bramę przesuwną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 11.04.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 to ja takze poprosze o fotke i cene na maila.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts