Ballah 04.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) temat usunięty Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Ballah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 19.08.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jeśli przeraża Cię ilość okien dachowych tak jak mnie to możesz zmiejszyc ich ilość do 2-3 . Ja buduję Fistaszka koło Kielc i tak właśnie zaplanowałem. Tylko jeden pokój wymaga oświetlenia oknem dachowym, pozostałe mozna rozjaśnic powiększeniem okien w scianach bocznych. Klatkę schodową można oświetlic dodarkowym oknem w ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A prawa autorskie u RYDZa wykupine na tytuł http://forum.muratordom.pl/z-motyka-na-slonce-czyli-koszyczek-rydzow,t27859.htm Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts