Nikita 16.06.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jaka jest najlepsza przy nierównościach ok. 2mm do 1 cm?jak wygląda cenowo (wylewka niestety nie jest najtańsza). Będę wdzęczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 17.06.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Nie wiem jaka najlepszaJa się sparzyłem - a raczej moja się odparzyła.Popełniłem błąd i nie zagruntowałem podłoża, tak więc przestrzegam przed wylewaniem jej na niezagruntowane podłoże. Stanley Ps. I jeszcze jedno aby się wypoziomowała trzeba jej pomóc - sama tego nie zrobi choć nazwa tak wskazuje.Ja po przykrych doświadczeniach z odparzeniem wylewki - trzeba ją było wyrzucić, zrobiłem gładź cementową - wyszło o niebo lepiej no i jeśli nie liczyć kosztów wyrzuconych w błoto razem z wylewką samopoziomującą - o niebo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikita 17.06.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 głądź cementowa - czyli piach + woda + cement, czy jakiś inny specjalny specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 25.07.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 dokładnie tak cement+woda+piachproporcji dokładnie nie pamietam ale chyba coś 3 łopaty piachu 1 cementu i konsystencja taka żeby było jak gęsta śmietana - łatwo się rozprowadza a z dugiej strony woda nie wypłukuje cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 http://www.ardex.pl masa K 14 LUB K 15 DROGA I DOBRA MOZNA DODAĆ PIASEK KWARCOWY JAKO WYPEŁNIACZ SPADA CENA OK 58-68.- ZA WOREK GOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts