Dariusz29 04.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam problem sąsiad postawił płot na moim terenie tzn wszedł z płotem na prawie metr w głąb mojej działki ca mam robić kiedy niebędzi skory do usunięcia przestawienia płotu . Dzisiaj miałem wytyczanie domu pod budowe i teraz się dopiero dowiedziałem .Działkę kupiłem już wytyczoną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Myślę ze powinieneś napisać po poradę do Kasi z Bravo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Myślę ze powinieneś napisać po poradę do Kasi z Bravo ... Uuu, kolega na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 wyjścia są conajmniej trzy: 1. podaruj mu za dobrą wódkę 2. niech Ci zapłaci za zagarnięty teren 3. niech przestawi płot lub Ty go rozbierz kurcze... nic innego nie przychodzi mi do głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Idziu5 04.04.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 poprostu najlepiej porozmawiaj z nim Napewno wyjaśnicie wszystkie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 04.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam, Mam podobny problem. Kupilem działke ktorA miala juz ogrodzenie. Był geodeta ktory powiedział ze płot jest nie w granicy. Rozpoczyna się od kamienia granicznego ale idzie nie tam gdzie drugi kamien iwchodzi w droge naokoło metr i dlogość tego około 25m. Tez nie wiem co zrobić. W sumie nikt na tym nie zyska a ja strace bo musze robić płot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Skąd ja to znam? U mnie to samo: tylny narożnik o.k. a przód zjechany na moją działką. Tylko u mnie jest ciekawiej, to nie słupek i siatka, ale słup do którego przypocowana jest brama wjazdowa!! Dodam, że sąsiadką jest starsza, samotna babcia I co mi radzicie? Dariusz24 na Twoim miejscu razem z sąsiadem przesunęłabym płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 23.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Czy dobrze rozumiem, że płot powstał po zakupie przez ciebie tej działki? Jeśli tak, to znaczy, że mogła (nie napisałeś jakie jest pokrewieństwo sąsiada do ciebie lub sprzedającego ci działkę) nastąpić samowola budowlana. Taka jest moja opinia, która nie musi być zgodna z faktycznym stanem prawnym, o którym nic tu nie wiadomo. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts