Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Celinki" Luizy i Macka

Recommended Posts

Witaj, pochodzę z Lublina, chociaż buduję gdzie indziej :D

Gdzie mniej więcej budujecie?

Bardzo jestem ciekawa Waszego domku, czekam na zdjęcie i rzuty. Te prawie 90 metrów wcale nie musi być za mało, zawsze lepiej to niż w ciasnym mieszkaniu :wink: Też zaczynalismy od małego domku, bo niecałe 80 m pow. uzytkowej, choć w końcu stanęło na 108 8)

Powodzenia!

Witam wśrod zapaleńców i marzycieli :D

Gratuluję decyzji, myśmy podjeli taką samą

:lol: Budujemy w mazowieckim MINIATURKĘ z Archonu czyli minimalnie większy domek niż Wy. Pozwolenie prwomocne odebrałam 3 kwietnia a wczoraj kupiłam dzienniki budowy. Ekipa zaczyna w maju, chyba więc jesteśmy na tym samym etapie.

Myślę, że wzajemna wymiana doświadczeń może okazać się bardzo pomocna - postaram się częst do Was zaglądać. Trzymam kciuki i do pracy rodacy.... :wink: :D

• 2 months później...

Piekna z WAS para, ślicznie wyglądacie :lol:

Nie sposób pominąć Wasz dzienniczek , nie składając Wam życzeń :lol:

Życzę WAM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości,wyrozumiałości i cierpliwości :lol: oraz powodzenia w budowie upragnionego domku oby budowa trwała krótko i sprawnie i żeby żyło się w nim WAM długo i szczęśliwie z "gromadką" dzieci ,no może przesadziłam :wink: ale te bociany..... :lol: :wink:

• 6 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...

Hej !

roboty juz na ukonczeniu. Ze zmian to tylko zamurowalismy drzwi od kotlowni - mamy ogrzewanie gazowe, wiecej mozna wstawic do kotlowni. Dostawilismy tez kominek w srodku salonu przy filarze. Wiazalo sie z to z doprojektowaniem przewodu kominiowego i wentylacyjnego wlasnie przy filarze. Reszta bez zmian.

pzdr