maciekzaporowski 04.04.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tutaj możecie śmiało sobie ulżyć Proszę o komentarze i pytania, chętnie odpowiemy też na pytanie na priv. Pozdrawiamy wszystkich ! Lui i Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj, pochodzę z Lublina, chociaż buduję gdzie indziej Gdzie mniej więcej budujecie? Bardzo jestem ciekawa Waszego domku, czekam na zdjęcie i rzuty. Te prawie 90 metrów wcale nie musi być za mało, zawsze lepiej to niż w ciasnym mieszkaniu Też zaczynalismy od małego domku, bo niecałe 80 m pow. uzytkowej, choć w końcu stanęło na 108 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekzaporowski 05.04.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hej jak tylko przebrnę przez jakiś kurs wklejania zdjec na forum to wrzuce w dziennik budowy, chwilkę cierpliwości budujemy pod Lublinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yagularka 11.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wśrod zapaleńców i marzycieli Gratuluję decyzji, myśmy podjeli taką samą Budujemy w mazowieckim MINIATURKĘ z Archonu czyli minimalnie większy domek niż Wy. Pozwolenie prwomocne odebrałam 3 kwietnia a wczoraj kupiłam dzienniki budowy. Ekipa zaczyna w maju, chyba więc jesteśmy na tym samym etapie. Myślę, że wzajemna wymiana doświadczeń może okazać się bardzo pomocna - postaram się częst do Was zaglądać. Trzymam kciuki i do pracy rodacy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.06.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Piekna z WAS para, ślicznie wyglądacie Nie sposób pominąć Wasz dzienniczek , nie składając Wam życzeń Życzę WAM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości,wyrozumiałości i cierpliwości oraz powodzenia w budowie upragnionego domku oby budowa trwała krótko i sprawnie i żeby żyło się w nim WAM długo i szczęśliwie z "gromadką" dzieci ,no może przesadziłam ale te bociany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPGSkłada Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 10.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam kochani, dawno was nie było Co u Was , jak tam postępy w budowaniu - nam również bardzo podoba sie ten projekt Jakie wprowadziliście zmiany do projektu i w ogole co słychac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekzaporowski 23.03.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Hej !roboty juz na ukonczeniu. Ze zmian to tylko zamurowalismy drzwi od kotlowni - mamy ogrzewanie gazowe, wiecej mozna wstawic do kotlowni. Dostawilismy tez kominek w srodku salonu przy filarze. Wiazalo sie z to z doprojektowaniem przewodu kominiowego i wentylacyjnego wlasnie przy filarze. Reszta bez zmian. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts