Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a bo ja z P... jestem!

Jasia

Recommended Posts

z Poznania znaczy się...

to taka wioska między Warszawą a Berlinem jest...

i chciałam się właściwie przedstawić

to znaczy przywitać się i ujawnić, że też szukam i czytam i czasami może coś napiszę, jak pozwolą...

a więc mam na imię Joanna i przyjechałam z … to znaczy jestem z P… a mój Małżon pochodzi z W…wia (wia, wia!) a niedługo będziemy (z Matikiem, trzecią Cybulką) z Mrowina, o!

i bardzo chcemy mieć już swój domek i ogródek i w ogóle i… to by było na tyle, póki co

a pytań to ja mam milion (ale co najmniej połowy się wstydzę :oops: )

no, to chyba się właściwie przedstawiłam a ciąg dalszy wyjdzie w praniu…w czytaniu znaczy!

pozdrawiam wszystkich bardzo i... Wesołych Świąt!

Jasia

PS. a z tą wioską to żart był…

Cień topry!

Wesołego Poświętach wszystkim życzę i dziękuję bardzo z miłe powitanie!

...

fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni?

...

Tylko nieśmiało nadmieniam że minęły juz dwa dni :lol:

khmm, to jutro to było takie przenośne... na określenie jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości...

Ale wkrótce opanuję sztukę wklejanek i zacznę zamieszczać zdjęcia z budowy. Może się gdzieś tam zapodzieje i zdjęcie rodzinne we wnętrzu (murów póki co) :wink:

Pozdrawiam bardzo!

Cień topry!

Wesołego Poświętach wszystkim życzę i dziękuję bardzo z miłe powitanie!

...

fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni?

...

Tylko nieśmiało nadmieniam że minęły juz dwa dni :lol:

khmm, to jutro to było takie przenośne... na określenie jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości...

Ale wkrótce opanuję sztukę wklejanek i zacznę zamieszczać zdjęcia z budowy. Może się gdzieś tam zapodzieje i zdjęcie rodzinne we wnętrzu (murów póki co) :wink:

Pozdrawiam bardzo!

jesli nadal masz problemy y wklejankami poczytaj sobie tutaj :D

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&start=420&postdays=0&postorder=asc&highlight=

• 2 weeks później...