Jasia 04.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 z Poznania znaczy się... to taka wioska między Warszawą a Berlinem jest... i chciałam się właściwie przedstawić to znaczy przywitać się i ujawnić, że też szukam i czytam i czasami może coś napiszę, jak pozwolą... a więc mam na imię Joanna i przyjechałam z … to znaczy jestem z P… a mój Małżon pochodzi z W…wia (wia, wia!) a niedługo będziemy (z Matikiem, trzecią Cybulką) z Mrowina, o! i bardzo chcemy mieć już swój domek i ogródek i w ogóle i… to by było na tyle, póki co a pytań to ja mam milion (ale co najmniej połowy się wstydzę ) no, to chyba się właściwie przedstawiłam a ciąg dalszy wyjdzie w praniu…w czytaniu znaczy! pozdrawiam wszystkich bardzo i... Wesołych Świąt! Jasia PS. a z tą wioską to żart był… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 in Pozen.... aż sie laskowik przypomina Witamy Może jakaś fotka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Może jakaś fotka ?? fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni? ale jak się dobrze przypatrzeć to w emblemacie widać mnie w trzecim oknie od prawej (to jadalnia jest - kolacja w toku) - stamtąd mrugam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć!!! Już myslałam, ze moze z P...iotrkowa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cześć!!! Już myslałam, ze moze z P...iotrkowa jesteś a ja pomyślałam hmmm może z Poznania, zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ja tam nic nie myslalam ..........tylko sie chcialam przywitac .........jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ja tam nic nie myslalam ..........tylko sie chcialam przywitac .........jak zwykle I znowu mamy komplet ... fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni? ... Tylko nieśmiało nadmieniam że minęły juz dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Cień topry! Wesołego Poświętach wszystkim życzę i dziękuję bardzo z miłe powitanie! ... fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni? ... Tylko nieśmiało nadmieniam że minęły juz dwa dni khmm, to jutro to było takie przenośne... na określenie jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości... Ale wkrótce opanuję sztukę wklejanek i zacznę zamieszczać zdjęcia z budowy. Może się gdzieś tam zapodzieje i zdjęcie rodzinne we wnętrzu (murów póki co) Pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cień topry! Wesołego Poświętach wszystkim życzę i dziękuję bardzo z miłe powitanie! ... fo... fo... fotka?! aż taka odważna nie jestem! póki co... może jutro mi się odmieni? ... Tylko nieśmiało nadmieniam że minęły juz dwa dni khmm, to jutro to było takie przenośne... na określenie jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości... Ale wkrótce opanuję sztukę wklejanek i zacznę zamieszczać zdjęcia z budowy. Może się gdzieś tam zapodzieje i zdjęcie rodzinne we wnętrzu (murów póki co) Pozdrawiam bardzo! jesli nadal masz problemy y wklejankami poczytaj sobie tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&start=420&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja też Cię powitam, jak frosch, to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja też Cię powitam, jak frosch, to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.04.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja też Cię powitam, jak frosch, to i ja więc to tylko dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.04.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 to co, może jakieś zdjęcie wkleję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja też Cię powitam, jak frosch, to i ja więc to tylko dlatego? nie tylko, bo my z frosch, to wszędzie razem ciątamy a zdjątko wklej w gębach http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=33688&start=2760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts