Gość Morrwa 05.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Nie wiem, ale przywitać się chcę! Wykańczam połowę bliźniaka na Wawrze w Warszawie. Może jakiś sąsiad na forum się odnajdzie?! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 witaj ja na pewno nie bede twoja sasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj Nieniejszym standartowym procedurom powitalnym z frosch na czele stała się zadosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj. jabko, jak na Ciebie powitanie lakoniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj. jabko, jak na Ciebie powitanie lakoniczne Mało widać Szkoda że sie fotografowi ręka ze zmęczenia nie opusciła choć pare centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj. jabko, jak na Ciebie powitanie lakoniczne Mało widać Szkoda że sie fotografowi ręka ze zmęczenia nie opusciła choć pare centymetrów Jabko jak zawsze daje upust swojej miłosci do kobiecych wdzieków Witaj Morrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 06.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Nieniejszym standartowym procedurom powitalnym z frosch na czele stała się zadosć Wszystko fajnie, tylko ja nie do końca rozumiem.... ee..... jaka zazdrość..... Tak czy siak - dzięki za powitanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Nieniejszym standartowym procedurom powitalnym z frosch na czele stała się zadosć Wszystko fajnie, tylko ja nie do końca rozumiem.... ee..... jaka zazdrość..... Tak czy siak - dzięki za powitanie! ZADOŚĆ Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.04.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 witaj ja na pewno nie bede twoja sasiadka ja tyż nie ale witam serdecznie i ciepło frosch jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Nieniejszym standartowym procedurom powitalnym z frosch na czele stała się zadosć Wszystko fajnie, tylko ja nie do końca rozumiem.... ee..... jaka zazdrość..... Tak czy siak - dzięki za powitanie! ZADOŚĆ Witamy Właśnie. Tam nie ma "R" I pamiętajcie dziewczyny że tam nie ma kości - Jarosław Psikutas - panie widzisz pan tam "s" - no nie - no właśnie - no to będzie Jarosław Psikutas bez "s" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 06.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Jeśli to tylko ZADOŚĆ to wszystko rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 DobraKoniec ściemy Morwa kiedy będzie fotka jakaś ? Większa przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 witaj ja na pewno nie bede twoja sasiadka ja tyż nie ale witam serdecznie i ciepło frosch jak zwykle... ty tez ...jak zwykle to przez zadosc czy zazdrosc kroliczku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 06.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dobra Koniec ściemy Morwa kiedy będzie fotka jakaś ? Większa przede wszystkim Rozumiem, że chodzi ci o fotkę mojej chałupy. No wkrótce wkleję, jak tylko małżonek wróci z budowy ze zdjęciami A tak serio... gdzie znaleźć sąsiadów z Wawra? Są tu jakieś regionalne fora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ... ty tez ...jak zwykle to przez zadosc czy zazdrosc kroliczku ? Przez zazdrość o Ciebie...zajączku Morrwa masz w grupach budujących Grupe Warszawską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 12.04.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dzięki jabko! Frosch - czy ty nie jesteś z Bytomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dzięki jabko! Frosch - czy ty nie jesteś z Bytomia? jestem , bo co? ty tez ? czy twoj maz ?( bo jedna juz taka tu znam , meza niestety nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.04.2007 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki jabko! Frosch - czy ty nie jesteś z Bytomia? jestem , bo co? ty tez ? czy twoj maz ?( bo jedna juz taka tu znam , meza niestety nie ) frosch z typową dla siebie gracją wniknęła od razu w życie rodzinne Morwy. Ale męża nie zna ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki jabko! Frosch - czy ty nie jesteś z Bytomia? jestem , bo co? ty tez ? czy twoj maz ?( bo jedna juz taka tu znam , meza niestety nie ) frosch z typową dla siebie gracją wniknęła od razu w życie rodzinne Morwy. Ale męża nie zna ... niestety no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 13.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja pochodzę z Bytomia. Często jeżdzę do rodziców, którzy tam wciąz mieszkają. No to witam krajana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts