frosch 13.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 w takim razie jest nas tylko dwie z Bytomia ..tu na forum do tej pory czulam sie tutaj taka samotna patrze na twoja fotke i niestety nie znam nawet ze slyszenia ( wklej rodzicow , moze beda blizsi mi wiekiem ) fajnie pozdrowka ziomalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 13.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tylko dwoje Bytomian Dziwne. Z widzenie mnie nie znasz bo to fotka zapożyczona. A Bytom jest tak mały, że jakieś koneksje się zawsze znajdą. Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tylko dwoje Bytomian Dziwne. Z widzenie mnie nie znasz bo to fotka zapożyczona. A Bytom jest tak mały, że jakieś koneksje się zawsze znajdą. Gdzie budujesz? w dawnym czestochowskim a ty w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 13.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wykańczam - w Wawie.Mieszkam w Łodzi. A w Bytomiu mieszkasz? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wykańczam - w Wawie. Mieszkam w Łodzi. A w Bytomiu mieszkasz? Gdzie? w Centrum od 19-tu lat wczesniej na Bobrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 13.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Na Bobrku Jezus Maria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Na Bobrku Jezus Maria! Maria to moja mama dzielnica jak dzielnica nigdy sie nie wypieram skad pochodze , w przeciwienstwie do wielu moich kolezanek a ty morrwa z jakiej czesci miasta ? (zaloze sie ze Stroszek , Szombierki albo Mechtal , nooo..moze jeszcze okolice Luzyckiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 21.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgadłeś 21 lat mieszkałam na Szombierkach. Widok z okna miałam na Hutę Bobrek. Ja się szczycę tym, skąd pochodzę A tak poważnie, to bardzo lubię Bobrek. Za jego specyfikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 znam bardzo dobrze Szombierki moze i ciebie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Tylko dwoje Bytomian Dziwne. fałsz urodzony na Strzelców Bytomskich, mieszkający tam do 27 roku życia, mam tam siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 22.04.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Frosh - Nie sądzę. 1950 - no to witam nowego Bytomianina. Co onzacza twój nick - datę urodzneia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ostatnio na Grupie Tarnowskie Gory widzialam kogos nowego z Bytomia , ale wstydze sie do niego zagadac 1950 , Strzelcow- centrum czy Stroszek ? ......moze utworzymy grupe Pochodzacy z Bytomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Frosh - Nie sądzę. 1950 - no to witam nowego Bytomianina. Co onzacza twój nick - datę urodzneia??? moi rowiesnicy miewali nieznosne mlodsze rodzenstwo wiec nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 22.04.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Frosch - ty się wstydzisz? Nie wierzę! A co do grupy - voila! Pisze się na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 22.04.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 moi rowiesnicy miewali nieznosne mlodsze rodzenstwo wiec nigdy nie wiadomo jak bardzo młodsze??? Ja korzystam wciąz z usług lekarza rodzinnego na Bobrku. Dojeżdżam tam z Łodzi frosch - a projekt domu gzie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Frosch - ty się wstydzisz? Nie wierzę! A co do grupy - voila! Pisze się na to! czemu sie dziwisz? niesmialosc to moje drugie imie pomysle nad ta grupa ....nalezysz do poradni rejonowej czy zakladowej ? mlodsze na tyle , zeby przeszkadzac w ..randkach np projekt robie w Myszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 22.04.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Frosch - ty się wstydzisz? Nie wierzę! A co do grupy - voila! Pisze się na to! czemu sie dziwisz? niesmialosc to moje drugie imie Tia. Zdąrzyłam zauważyć. ....nalezysz do poradni rejonowej czy zakladowej ? Kucze, nie wiem... To jest chyba NZOZ. Od urodzneia leczy mnie jedna lekarka. Syna jej tez jej pokazuję, bo tylko do niej mam zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Lolita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 22.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez do niej chodzilam stety tylko na szczepienia i wypisac karte na kolonie zdrowa bylam jak ryba w koncu mieszkalam w zdroju , 50m od huty moj brat z corkami do dzisiaj do niej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts