kaaj 05.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 pomóżcie, 1 dnia świąt babcia ro bi wielką imprezkę urodzinową, zjadą się wszystkie dzieci, wnuki, pra i prapra, co można jej podarować?Co Wam przychodzi na myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 05.04.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ja mojej kupilem tel.kom. i nauczylem ja pisac SMS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zrobić zdjęcie całej rodziny, powiększyć i ładnie oprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 jeśli chodzi o zdięcie, to niestety odpada, pomysł coprawda wspaniały , ale już podkupiony przez moją chrzestna, najmłodszą córkę babci, która szykuje jej cały album naszej familii pomóżcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a tel. jakoś mi się nie widzi, szczerze, nie mam zacofanej babci, ale komórka, to raczej nie dla niej, nie widzi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 moja babcia uwielbia wszelka bizuterie i pachnidla , na ktore ja nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 osoby starsze większość prezentów przenaczają na rozdanie. Musi byc coś związanego z rodziną, albo bardzo jej potrzebnego. może to być np. podkład elektryczny do łóżka. Codziennie ma nagrzane łóżko przed spaniem i nie marzna jej nogimoże to być nowa nakładka na telefon, aby lepiej słyszała jak telefonuja wnuki /dzieci maja cieniutkie glosiki i osoby starsze mają problem z odbiorem/ popatrz na takie potrzeby Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 05.04.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Życzenia na Dzień Babci Kochana Babciu! Kochana Babciu, dziś jest Twoje Święto, Życzę żebyś była zawsze uśmiechnięta, szczęśliwa, zdrowa, do żartów gotowa. Żyj nam dwieście lat Babuniu miła, Niech Ci zawsze służy siła, Niech Cię niebo obdarzy opieką Bożą, A nasze wszystkie serca niech się ku Tobie otworzą. Babciu! Tak bardzo Cię Kocham I dziękuję Ci za Twój uśmiech, który ogrzewa mnie w środku, w różnych chwilach mego życia Najbardziej dziękuję ci za to że Jesteś! Dziś mojej babci życzenia złożę, w wiązankę kwiatów serduszko włożę i wiem, że bardzo będzie się cieszyć, kiedy zobaczy, że do niej śpieszę. Moja babunia najlepsza w świecie, wszystkim wam powiem, bo wy nie wiecie. Ja babcię kocham, ściskam za szyję, niech będzie zdrowa i sto lat żyje! Jakie prezenty można kupić Babci: ~bukiet kwiatów ciętych lub kwiat doniczkowy ~biżuterie ( wisiorki, kolczyki) ~bombonierki ~kosmetyki ~ramki, obrazy (z naszym motywem) ~można napisać wiersz, piosenkę dla babci ~figurki ~wyroby ręcznie zdobione ~album ~laurki wykonane przez dzieci ~pamiątki rodzinne ? drzewo genealogiczne ~można coś upiec dla babci ~chusty, narzuty ~książki ~kubeczek z ciekawym motywem (wyrażającym naszą miłość) ~pudełko na drobiazgi (szkatułka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 słuch ma rewelacylny, gorzej z widzeniem, ale ta nakładka to w ogóle fajny pomysł dla babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 kochani, zróbcie burzę mózgów, czas mnie goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Na pewno ucieszyłaby się z nowego prawnuka, chociażby w drodze. Babcie tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ha ha jasia znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Coś szykownego , może jakaś nowa torebka albo chusta, nowe etui na okulary. Z prezentami, to najczęściej jest , tak że trzeba tą osobę znać żeby dobrze doradzić. Tak w ciemno to trudna sprawa , ludzie są różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 05.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 bujany fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 05.04.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kup jej lornetkę, to babcie lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 motor tak jak w reklamie Statoil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.04.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 kaaj Ciekawe co kupiłes Babci? Trochę po czasie ,ale Babcie zawsze kochamy. Kupiłbym sok z Owoców Noni lub Alveo, lub Mumio ,samo zdrowie ,dla babci jak znalazł trochę witamin i minerałów na wzmocnienie . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts