Krystian 16.06.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Koniec roku szkolnego i początek wakacji to najbardziej niebezpieczny okres dla dzieciaków...- przedwczoraj na widok dziwnie uśmiechniętej, szczęsliwej 16-latki musiałem się zatrzmać, bo szła w bikini środkiem drogi... - wczoraj wyhamowałem, gdy nastolatka z rozanielonym wzrokiem machając do kogoś po drugiej stronie chciała przebiec ulicę, na szczęście koleżanka ją zatrzymała...- w sobotę w wyniku zajechania drogi w bardzo niebezpiecznym miejscu doszło do wypadku...Jako pierwszy dojechałem na miejsce...Dziewczyna prowadząca samochód została wyrzucona z auta na odl. 20m, leżała w kałuży krwi...Troje jej przyjaciół właśnie do niej dobiegło i dzwoniło na pogotowie...Podałem lokalizację wypadku, zabezpieczyłem miejsce...Oddychała, leżała w pozycji ,,bocznej-ustalonej", więc zabroniłem jej ruszać...dużo krwi z głowy...Po pięciu minutach wśród przejażdżających znalazł się lekarz, dałem swoją apteczkę.... wiecie ilu przejeżdżających nie miało APTECZKI!!!Ludzie apteczka kosztuje 7 zł...Lekarz wykluczył uraz kręgosłupa, najgorzej wyglądała głowa...Na miejsce przyjechali rodzice (mieli bliżej niż R-ka)...nie będę opisywał...Po 12min. przyjechała R-ka......później z tego co wiem był helikopter do innego szpitala...oj-om...stan ciężki, popękane kości czaszki...TRZYMAM ZA NIĄ KCIUKI, ONA MUSI ŻYĆ!!!...dlaczego nie miała zapiętych pasów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Krystian. Napisz coś przyjemniejszego. To jest wstrząsające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 18.06.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Bywaja przypadki, w ktorych brak pasow i wyrzucenie z auta uratowalo komus zycie. Wiec moze wlasnie ona miala szczescie, ze slup, czy cos w tym stylu nie wloczylo ja w siedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 ech...takie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 20.06.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 A temat wyglądał tak niewinnie i zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.06.2003 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 SORRY, ale tak miało być......po pięciu dniach (19.06) dziewczyna odzyskała przytomność...Jest nadzieja, że mimo kilkunastu pęknięć czaszki będzie dobrze...MUSI BYĆ DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2003 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Krystian, oby było dobrze. Jeżdżę dużo od 30 lat, to co widziałem w tym czasie na drodze, w rowie, w polu, w przydrożnym lesie. Trzymaj się, za dziewczynę trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.09.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Zdrowia i rozsądku życzę dla małej.Napewno będzie dobrze Z pasami to różnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.10.2003 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Dzisiaj rozpoczęła studia... szczęśliwy koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Dzięki Krystianie za informację o dziewczynie. Teraz możemy trzymać kciuki by zdawała wszystkie egzaminy w terminie.Pozdrawiam Ciebie i dziewczynęTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.10.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Dzięki za dobrą wiadomość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts