mbz 16.06.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Mam pytanie, co to oznacza: skontaktuj sie z Redakcja, wygrales kubek?Chodzi mi o to, w jaki sposob mam sie z Redakcja skontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja podałem swoje dane na priva Redakcji i emilem na adres p. Paplińskiego, ale czy skutecznie nie wiem wciąż czekam na nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 ja tez tak podałam czekałam 3 miesiace...ale jest skuteczne...pije kawke z zółtego kubeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Skontaktować się to nie problem, ale kiedy sie dostanie tą nagrodę?Czekanie to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 tdxl....ciut musisz poczekac... a wiesz jak kawka dobrze samkuje z takiego kubeczka Wytrwałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Jak mówił stary Żyd: a cóż ja mogę zrobić, tylko czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 W Muratorze napisali, że też dostanę kubeczek, codziennie z nadzieją zaglądam do skrzynki, a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 To już długo czekasz na ten kubeczek Co na to redakcja? Ja swój dostałam bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No patrz! Co za dyskryminacja wsi! Ja juz człowiek wyprowadzi się parę metrów od metropolii to go wogóle pomijają. Ja PROTESTUJĘ!!! i domagam sie MOJEGO MURATOROWEGO KUBECZKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 26.06.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja już z rok czekam na kubek, więc bądżcie optymistami. Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Podziwiam za cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.06.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Gdyby kogoś pominięto, zawsze zachęcamy, by się przypomnieć - kubków nie skąpimy, a są teraz piekne - nowa forma, bardzo duże.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 tak, mogę potwierdzic....kubeczki a raczej kubasy sa ok...2 kawki od razu a jak tak nieszczesliwie sie przypominam moze tak parasolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.07.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Gdyby kogoś pominięto, zawsze zachęcamy, by się przypomnieć - kubków nie skąpimy, a są teraz piekne - nowa forma, bardzo duże. Pozdrawiamy Nie wiem czy już spełniam warunki do otrzymania kubka, bo regulamin jego otrzymania jest dla mnie dość niejasny, ale ponieważ niektórzy mi juz go gratulowali więc nieśmiało się o ów kubek upominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.07.2003 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Gdyby kogoś pominięto, zawsze zachęcamy, by się przypomnieć - kubków nie skąpimy, a są teraz piekne - nowa forma, bardzo duże. Pozdrawiamy To ja sie przypominam, kochana Redakcjo, bo juz czekam i czekam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.07.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 A co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na nowy kubek ? Mam jeden, ten poprzedni, bardzo bym chciała nowy, ale za zamieszczone w Muratorze wypowiedzi Redakcja już kubków nie rozdaje . Na nagrodę za ilosc postów też sie nie załapałam, bo przekroczyłam progi zanim Redakcja wprowadziła nagrody... I co ja mam biedna zrobić ? BUUUU, JA CHCĘ NOWY KUBEK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.07.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Nowy kubek???? Nowy design??? (bardzo bym kciała.... :oops: Ale jak to zrobić??? jakiego czynu dokonać aby zasłużenie dostać??? )[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 10.08.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Kochana Redakcjo ! Właśnie otrzymałam kubek. Jest śliczny i liczę, że odwróci pech przessladujący nas na budowie. Dziękuję Agi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.08.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Także dotarł, miałem nadzieję, że będzie zapakowany w torbę Muratora .... ale widocznie na nią będę musiał jeszcze trochę poczekać ......, na wyjazd na narty będzie jak znalazł Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.09.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 DROGA REDAKCYJO mam piekną liczbę 3000 zasłużyłam na cosik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts