premiumpremium 05.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Przeczytałam artykuł na o2 i zaniemówiłam...... http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=348134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wspaniały kraj wolnosci i dobrobytu.Kazdy robi co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 chyba bym ją zaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wspaniały kraj wolnosci i dobrobytu. Kazdy robi co chce ??? Akurat uwazam ze kraj nie ma tu nic do rzeczy Psychole (psychopaci), gnoje (nie wiem jak nazwac taka "mamusie" ) a nie ludzie - moga byc wszedzie - w kazdym miejscu kraju i pod kazda szerokoscia geograficzna. I nie uwazam ze w dobrobycie lezy problem czy w tym ze akurat ta "pani" jest z usa... ( nie takie rzeczy dzieja sie np. w rosji z dziecmi ) A tak przy okazji - blizszy kontakt ze "stanami" mialam - i naprawde pomimo ze mowi sie ze to "kraj wolnosci" jest tam taka masa ograniczen ze wielokrotnie czasami mialam wrazenie ze u nas w Polse wiecej wolno jednostkom ludzkim robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No u nas mozna np: dzieci do beczki schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No u nas mozna np: dzieci do beczki schować. niop albo przywiazac 5 mies dziewczynke do lozka kolczatka i zostawic na pol godziny w chalupie - jak zrobil to 26 latetni " tatus" :-/ dzis w GW czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A na Interii było, że dziewczynka była 10-cio miesięczna, a ojciec 21-letni... I jak tu wierzyć mediom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No u nas mozna np: dzieci do beczki schować. .....widzialam kiedys na wlasne oczy dzidzie schowana do reklamowki do dzisiaj jestem w szoku nie wiem co tym wszystkim psycholom robic .......oko za oko , zab za zab to za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 12.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Piekny kraj... idz pan w pizdu... taka szmate to bym zap....... ciekawe kiedy u nas beda takie jazdy... Polska piekny kraj hehe Polska rzadzi k.... i zlodziej... Sry za slownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 01.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 W mediach sa różne rzeczy. Ostatnio wyczytałem ze w Pakistanie kobieta urodziła dziewczynke która była w 9 miesiacu ciaży:). Ale to już standard Gazety Wyborczej, Trybuny i podobnych brukowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.05.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 szok, ale zastanawiam sie czy tak bylo zawsze tylko media o tym nie mowily, czy od kilku lat mamy bum na meczenie, maltretowanie, katowanie, mordowanie dzieci nie wiem czy zauwazyliscie ale jakis rok temu nie bylo tygodnia, aby media nie podaly, ze jakis "kochajacy" tatus rzucil swoim malenstwem o sciane NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE Z TYMI LUDZMI - nie wiem co bym im zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.05.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Każdy w rzadzie, sejmie chce zaistnieć .Nieważne jakim kosztem, ważne aby zistnieć(mieć nazwisko w mediach) i odwrócić uwagę od tego co naprawę sie dzieje .Temat zastepczy i coś się dzieje .czy dobrze czy żle nie ma znaczenia , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts