Sokrates15 04.06.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Pragnę przyłączyć się do Mimony i życzyć również samych pozytywnych wrażeń na budowie wymarzonego domku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzyta 05.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 witam ! również życzę powodzenia w budowie my pomału zaczynamy wykańczać - jedna łazienka już prawie gotowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 06.06.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Możecie pochwalić się efektami. Wstawcie parę fotek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucy_83 06.06.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 dla osób, które szykują się do budowy: w projekcie Bryzy 2 jest błąd, w stropie nad garażem podane są belki teriva 5,70m, podczas gdy muszą być 6m. Ja niestety zorientowałem się dopiero przy wkładaniu belek na budowie i musiałem wymieniać... Poza tym jak na razie budowa idzie mi jak burza, zaczęte w maju, a we wtorek będzie już cały strop zalany I jak na razie wszystko nam się bardzo podoba. Pozdrawiam! Zgadza się. Do nas parę dni temu dzwonił Pan z pracowni żeby poinformować o błędzie i bardzo przeprosić. My na szczęscie jestesmy dopiero na etapie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 06.06.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 na razie tyle efektów:https://www.dropbox.com/sh/oxjnq5ydnd9jm6f/0hmKnyz6rs/murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucy_83 06.06.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 U nas dopiero na etapie fundamentow. Wiecej tutaj http://przygodazbryzaii.blogspot.co.uk/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 14.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 witam. ma ktos moze zamontowany u siebie kocioł gazowy dwufunkcyjny.jak tak to jak z ciepła woda w górnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ale tu cisza... jak makiem zasiał u nas już rolety, żaluzje....posprzątane:) teraz powoli skręcamy meble, wnosimy meble.... i przeprowadzka! już wkrótce huraaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 21.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to moje gratulacje.Ja czekam na okna w lipcu. Wstaw jakieś foto. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 21.06.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Gratulacje Mimona! Tak sobie myślę kiedy nam się uda... Na razie zalaliśmy strop i zrobione już ściany kolanowe i trochę szczytowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzyta 21.06.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 witam. u nas także wszystko idzie do przodu - ostatnio zamontowaliśmy piec, jedna łazienka gotowa - sufity pomalowane - teraz robi się druga łazienka i kuchnia - może pod koniec wakacji uda nam się zamieszkać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 22.06.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) dzięki, też się cieszę. własciwie myslałam na początku roku że uda nam się z przeprowadzką już w kwietniu, ale to nie takie proste. Zanim kupi się meble, a jeszcze lampy, a kontakty, a to a tamto, zanim się to wniesie, poskręca, poustawia, a teraz rzeczy poprzenosi.... z kwietnia zrobil się czerwiec, a może i lipiec. No ale najgorsze było sprzątanie.... chociaż przyznam szczerze dostaliśmy od kuzyna super prezent a'konto parapetówki : firmę sprzątającą. Sama bym nie domyla pewnie tego wszystkiego. A oni fik, mik, urządzonka parowe, takie, śmakie i 2,5 dnia i gotowe:). Obiecuję zrobić w końcu zdjęcia i trochę wstawić. jan@zyta byłam na waszym blogu, fajnie się patrzy na własny dom w innym ubranku:) Edytowane 22 Czerwca 2012 przez mimona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 22.06.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Taki kuzyn to skarb.Miał gest. Tylko chwalić. Nie mogę doczekać się na foto. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzyta 22.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 mimona ale mnie wystraszyłaś - ale masz rację nie zawsze idzie wszystko z planem - zobaczymy czy nam uda się zamieszkać we wrześniu wklej jakieś fotki - także lubię oglądać inne rozwiązania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 25.06.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 haha nie ma się czego bać. W sobotę zapełniłam już kilka szafek w kuchni:). Powiem wam tak-ten dom jest super:). Tak, kuzyn miał gest:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 02.07.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mimona co u Ciebie. Jak prace przeprowadzkowo wykończeniowe. Pozdrawiam. Jak inni Bryzowicze co z postępami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rrafał 03.07.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No właśnie jak postępy ?? Może jakieś zdjęcia? Chwalić się no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzyta 03.07.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a my się wykańczmy - jaden z pokoi pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 15.07.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Halo Bryzowicze co taka cisza na forum. Mam pytanie jakie macie drzwi zewnętrzne drewniane czy metalowe. Nie wiem na jakie się zdecydować. Jak postępy w pracach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 16.07.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Halo Bryzowicze co taka cisza na forum. Mam pytanie jakie macie drzwi zewnętrzne drewniane czy metalowe. Nie wiem na jakie się zdecydować. Jak postępy w pracach. Pozdrawiam. czesc. ja zamówiłem metalowe firmy Wikęd złoty dąb.jeszcze nie zamontowane ale widziałem je i wyglądaja super.z tyłu do garazu tez zamówiłem tej firmy tylko bez zadnych udziwnien. dzis mieli zacząc tynki gipsowe ale rozchorował sie gipsiaz no i klapa. posadzki juz mam ,hydraulike tez.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts