Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dla osób, które szykują się do budowy: w projekcie Bryzy 2 jest błąd, w stropie nad garażem podane są belki teriva 5,70m, podczas gdy muszą być 6m. Ja niestety zorientowałem się dopiero przy wkładaniu belek na budowie i musiałem wymieniać...

Poza tym jak na razie budowa idzie mi jak burza, zaczęte w maju, a we wtorek będzie już cały strop zalany :)

I jak na razie wszystko nam się bardzo podoba.

Pozdrawiam!

Zgadza się. Do nas parę dni temu dzwonił Pan z pracowni żeby poinformować o błędzie i bardzo przeprosić.

My na szczęscie jestesmy dopiero na etapie fundamentów :)

:) dzięki, też się cieszę:). własciwie myslałam na początku roku że uda nam się z przeprowadzką już w kwietniu, ale to nie takie proste. Zanim kupi się meble, a jeszcze lampy, a kontakty, a to a tamto, zanim się to wniesie, poskręca, poustawia, a teraz rzeczy poprzenosi.... z kwietnia zrobil się czerwiec, a może i lipiec. No ale najgorsze było sprzątanie.... chociaż przyznam szczerze dostaliśmy od kuzyna super prezent a'konto parapetówki : firmę sprzątającą. Sama bym nie domyla pewnie tego wszystkiego. A oni fik, mik, urządzonka parowe, takie, śmakie i 2,5 dnia i gotowe:). Obiecuję zrobić w końcu zdjęcia i trochę wstawić.

jan@zyta byłam na waszym blogu, fajnie się patrzy na własny dom w innym ubranku:)

Edytowane przez mimona

• 2 weeks później...
Halo Bryzowicze co taka cisza na forum. Mam pytanie jakie macie drzwi zewnętrzne drewniane czy metalowe. Nie wiem na jakie się zdecydować. Jak postępy w pracach. Pozdrawiam.

czesc. ja zamówiłem metalowe firmy Wikęd złoty dąb.jeszcze nie zamontowane ale widziałem je i wyglądaja super.z tyłu do garazu tez zamówiłem tej firmy tylko bez zadnych udziwnien. dzis mieli zacząc tynki gipsowe ale rozchorował sie gipsiaz no i klapa. posadzki juz mam ,hydraulike tez.pozdrawiam