blanca25 28.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 witam bryzowiczów wstawiam zdjęcia z naszego domku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4fe45a91fd373816.html ttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc3a7224cbced069.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 01.08.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam Bryzowiczów !!!Właśnie kupiłem projekt Bryzy zdecydowałem się na parę zmian kosmetycznych ale niewiele.Mam kilka pytań do osób które realizują swój domek a mianowicie :1 Jak się mają koszty do rzeczywistości w planie materiałowym jest podana kwota około 190 tyś . zł . Czy jest to realne.2. Jak jest rozwiązane ogrzewanie podłogowe , jak wiadomo jest to ogrzewanie niskotemperaturowe.3.Czy realny jest koszt pod klucz 300 tyś zł.Pozdrawiam gorąco wszystkich i będę wdzięczny za odpowiedź . Może jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 04.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 witamnasz domek na chwile obecną wyniósł 210 tyś. z czego 20 tyś to koszt piwnicy pod garażęm, wiatrołapem, łazienką oraz pralnią w sumie 34 m2. teraz mamy zrobione wylewki, centalne, tynki wewnętrzne oraz zewwnętrzne ogólnie stan deweloperski. Jeżeli chodzi o kosztorys to jest on bardzo zbliżony do realnego, za 300 tyś można w zupełności wprowadzic się do tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 05.08.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witaj blanca25.Bardzo dziękuję za odpowiedź czy jest to koszt z robocizną. Proszę o jakieś zdjęcia jak można.W którym miejscu budujesz. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryzowiczka 09.08.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 hej jestem wlasnie na etapie stawiania scian. Chiałabym prosić o przesłanie zdjęć domu szczególnie interesują mnie schody na górę. czy ma ktoś schody nie kręcone tylko ze spocznikiem? jeśli ktoś zainetersowany mogę przesłać tez swoje zdjęcia z początku budowy. pozdrawiam bryzowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 10.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) witam z tego co pamiętam to aestepien ma schody ze spocznikiem, zobacz są w jego galerii. My mamy kręcone ponieważ mniej miejsca zajmują ale według mnie są strome może coś się zmieni jak będą wyłożone trepami drewnianymi. soktares15 jest to koszt z robocizną Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez blanca25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 12.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 blanco25 też planujemy kręcone. Czy możesz wstawić parę zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiwobar 20.08.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Gdzie macie zdjęcia bo nigdzie nie moge znaleść ewentualnie proszę o przesłanie mi na [email protected] dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 29.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mimona - jeżeli chodzi o moje schody to są w galerii, nowe zdjęcia zrobię jak będe miała trochę czau i oczywiście będe na budowie. Ostatnio był u nas stolarz i wycenił nam całośc na 8 tyś, spodziewałam się trochę mniej. U nas tak to dużo wyniosło za względu na to iż mamy na górze zrobiony półokrąg i tzreba wyginąć balustradę a po drugie są to schody zabiegowe i to też wpływa na koszt. A u was jak one wyszły bo u mnie są one strome ja już się przyzwyczaiłam ale na początku wcale mi sie to nie podobało i są troche waskie zawsze marzyły mi sie schody szerokie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrick137 30.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam wszystkich bryzowiczow,jestemy o krok od kupienia projektu ale jeszcze sie wahamy. Jestesmy z podkarpacia, a dokladnie z Jasla i bardzo nam zalezy na obejrzeniu domku. Czy buduje ktos w naszych okolicach??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 01.10.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 witam my budujemy naszą bryzę w Jarosławiu, obecnie trwają u nas prace w środku budynku co do obejrzenia domku zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 10.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam wszystkich Bryzowiczów.Mam takie pytanie do wszystkich , którzy realizują budowę Bryzy.Chodzi mi mianowicie o ogrzewanie podłogowe.Na forum są różne opinie a co Wy o tym sądzicie. A morze ktoś już ma takie ogrzewanie.Jak to się sprawca i jak się mają koszty eksploatacji takiego ogrzewania.Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 11.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mam jeszcze jedno pytanie , czy ktoś buduje w najbliższej okolicy Bolesławca.Proszę o jakieś nowe zdjęcia na forum lub na meila.Dziękuję i pozdrawiam. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereś57 19.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 witam wszystkich Bryzowiczów, przeczytałam wszystko, narazie jeszcze nie budujemy ,ale tylko Bryza mi sie marzy, piszcie a ja będę was podglądac i kodowac rady na potem ,mam ogromną nadzieję że je wykorzystam , pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 09.12.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Halo Bryzowicze. Co za cisza na forum. Pozdrawiam.A tak przy okazji Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 24.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich Bryzowiczów.Co taka cisza. Mam tutaj szczególny ukłon w stronę pana PiJaki jak tam postępy w pracy.Czy można parę zdjęć.Gdzie pan buduje.Pozdrawiam.Kontakt na forum lub pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryzowiczka 05.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzień dobry mam pytanie jak macie rozwiązane ogrzewanie salonu? chodzi mi o np grzejniki? w którym miejscu? a może ktoś ma ogrzewanie kanałowe z wentylatorem? Jakie są efekty cieplne? Jeszcze interesuje mnie tynk gipsowy czy ktoś ma takowy? proszę o opinię. Chciałabym też prosić o zdjęcia z postępów z budowy:) może coś podpatrzę Jeśli ma ktoś do mnie pytania to służę odpowiedzią. Jestem na etapie stan surowy zamknięty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 05.02.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzień dobry mam pytanie jak macie rozwiązane ogrzewanie salonu? chodzi mi o np grzejniki? w którym miejscu? a może ktoś ma ogrzewanie kanałowe z wentylatorem? Jakie są efekty cieplne? Jeszcze interesuje mnie tynk gipsowy czy ktoś ma takowy? proszę o opinię. Chciałabym też prosić o zdjęcia z postępów z budowy:) może coś podpatrzę Jeśli ma ktoś do mnie pytania to służę odpowiedzią. Jestem na etapie stan surowy zamknięty. pozdrawiam Jeżeli to nie tajemnica to w którym miejscu budujesz.Możesz wkleić parę zdjęć.Jeżeli chodzi o ogrzewanie to według mnie , jeżeli masz podłogówkę i kominek to to powinno w zupełności wystarczyć.No ale to jest takie moje zdanie.Ruszam dopiero teraz jak pogoda pozwoli.Jakie poniosłaś koszty do tej pory.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryzowiczka 05.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Buduje dom w okolicach Opola. Co do kosztów to są one dużo wyższe niż w kosztorysie ze względu na to że buduję dom z piwnicą pod garażem i staram się żeby był to dom energooszczędny i z nie najtańszych materiałów. Niestety nie potrafię załączyć zdjęć na tym forum. Proszę o maila to prześlę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 05.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Adres meilowy [email protected] .Od Wrocławia to przed czy za Opolem.Możesz odpowiedzieć na meila.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts