Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżeli chodzi o podłogówkę to mamy ja tylko pod płytkami w kuchni, jadalni, łazienkach , holu oraz wiatrołapie i pralni.

Natomiast schody są dębowe , chciałam je zupełnie jaśniutkie ale stolarz nas nie zrozumiał dokładnie i zapuścił je bejcą, którą później zdzierał , kupiliśmy farbę adlera kolor biały i są takie jakie są, panele na górze to dąb piasek., na dole też planuję coś jasnego na podłogę.

blanca25 napisał:
za 300 tyś można w zupełności wprowadzic się do tego domku.

Cześć, zamierzamy budować się z żoną i też spodobał nam się projekt bryza. Z tego co widzę, to chyba jeszcze wykańczasz swój dom. Czy nadal podtrzymujesz zdanie, że można w nim zamieszkać za 300tys. ? I jak to u Ciebie było, budowałaś systemem gospodarczym, czy komuś zleciłaś? I czy te 300tys. liczysz z VATem?

Wg strony mgprojekt koszt bryzy z 1-stanowiskowym garażem pod klucz to 320tys. netto, czyli z VAT ok 370tys. Do tego wyposażenie...

Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

blanca25 napisał:
wiecie co jak przeczytałam to co kiedyś napisałam to chce mi się śmiać, żeby wprowadzić się do domu bez żadnego szału to w dom trzeba włożyć około 350 tyś. Nas na takim etapie jak widać wyniosło już 300 tyś. i jeszcze daleka droga do przeprowadzki , u nas budowała dom " firma"

:)

Tak chyba już jest, że jak się zabieramy za coś to jesteśmy optymistami do kwadratu, a potem rzeczywistość rewiduje nasze poglądy;) kieszeń niestety też...