Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

Mimona masz już jakieś zdjęcia.Sory za dręczenie ale wiesz jak to jest.Jak masz ocieplone poddasze.Pozdrowionka.

Rozumiem:) spoko:) tylko uwierz mi że tak ciężko mi się zorganizować teraz, pół dnia w pracy, potem budowa, zawsze coś potrzeba, jeszcze mały synek któremu chce poświęcić jak najwięcej czasu, tak że po prostu zapominam o tym aparacie. Ale spoko, sama też byłam ciekawa jak to wygląda więc postaram się może dziś (jeśli wpuści mnie pan kafelkarz :p bo dziś ma fugowac) zrobić pare zdjęć. łazienka właściwie na ukończeniu, pozozstał montarz kabiny, światełka nad lustrem i dodatków typu pojemnik na mydło. Drzwi na dole zamontowane:) teraz rozglądam się za sprzętem AGD chociaż właściwie potzreba by za farbami...ale to już sprytnie zostawię mężowi:) Powiem wam tylko że ten dom, to świetny projekt. Miły, ładny i jak na razie wygląda super. W ogóle z budowy całości (taka refleksja) to najgorsze są te media.....pieniędzy pakuje się w brud a małoco widać....i każdy urząd co innego....gaz to, enion tamto, wodociągi siamto....masakra!:) Jeszcze czekamy na uruchomienie gazu....i kanalizacji...

Poddasze osieplone wełną chyba 25. Na górze wybity deskami stryszek:) standardzik:)

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mimona jestem pod wrażeniem.Super.Rewelacja.Urzekła mnie łazienka na dole. Moja druga lepsza połowa kazała Ci pogratulować. Myślę , że tyle pochwał wystarczy. Nie wiem jak dziękować za to wszystko . Powiem po prostu dziękuję. Mimona zupełnie rozumiem z tymi zdjęciami. Jeżeli masz parę fotek góry.Serdeczne dzięki jeszcze raz i pozdrowionka dla całej rodziny.

Mimona jeżeli masz obawy to podam Ci adres meilowy i tam możemy sobie bardziej szczegółowo popisać.Mam przy okazji pytanko , jaki masz piec co. jakiej firmy i czy ma zasobnik ciepłej wody użytkowej. Bo ze zdjęcia wynika , że tak. Pozdrowionka.

ak, mamy zasobnik ciepłej wody na 120l. piec to termet ecocondens 25. co do zdjęć, dajcie chwilke zrobie specjalny albumik dla zaineresowanych i załączę link:) sokrates jeśli czegoś nie bede chciała opisać napiszę ci prv i po sprawie , póki co nie mam nic tajemniczego:)

mam nadzieję zacząć uzywać w tym tygodniu - w końcu będzie gaz:). Z tego co wiem to bardzo dobre piece. W porównaniu z wiessmanem czy vailantem to dobra cena:). podobno awaryjność nie jest ich cechą ale cóż....to wszystko się okaże:) dam znać:) Sokrates wybacz ale zdjęć góry nie zrobiłam jeszcze...pewnie dlatego że aktualnie mamy postawioną drabinę która budzi moje obawy podczas wychodzenia:P ale postaram się:)

jeszcze coś, sokrates i inni oczywiście jesteście przed instalacjami...wczoraj mąż podniósł temp na kominku i tym samym nasze kaloryfery nie byly letie ale gorące! coś wspaniałego! mówię wam....taka instalacja jest kosztowna ale jeśli planujecie np ogrzewanie gazowe jak my warto było zrobić to drugie źródło ciepla jak kominek...troche drzewa i papieru i cieplo w domku....rewelacja!

• 2 weeks później...

witam bryzowiczów po przerwie:)

u nas cały czas trwa budowa. pomimo tego że nic nie pisaliśmy od jakiegoś czasu to cały czas jesteśmy na bieżąco z waszymi budowami.

Gratulujemy wszystkim postępów!!!!

u nas jeszcze trochę zostało do zrobienia. w tym roku chcemy jeszcze położyć blachodachówkę, skończyć wszystkie ścianki działowe no i uporządkować działkę i na tym będzie koniec w tym roku reszta na wiosnę. dla zainteresowanych wstawiam link do zdjęć z budowy

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a277284fd537e8a5.html

pozdrawiamy wszystkich:)