Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki, spoko. Ja przeszłam to najlżej. Najgorzej mąż i dziecko troche gorzej. Ale juz powrócilismy do zdrowia. Wczoraj ustawiliśmy lodówkę. Kuchnia jest taka mała hahaha, że aż wszystko jest pod ręką:) Wasza pewnie będzie sprawiać wrażenie większej bo jest otwarta na salon:). Dziś już porobię te zdjęcia, obym tylko aparatu nie zapomniała:P

wrzuciłam nawet na jakiś wątek o schodach nasze schody, ale jakoś podobnie jak i lazienka przeszły bez echa. Chyba moi drodzy tylko wyrąbane chaty z ekstra przestrzenią i obowiązkowo nowoczesnym uposażeniem są poddawane ocenie:) Ale z drugiej strony cieszę się że sama nie jestem ofiarą mody :) i że nasze domki są ekstra:)Proste, ładne:)

Edytowane przez mimona

no wybacz, ale urwanie głowy było wczoraj. Przyszedł pseudo Pan hudraulik w kwesti podpiecia zlewu, zmywarki i pralki. Niestety na lekkim "gazie" poknocił coś i z trudem udalo się nam go odwieźć do domu....matko boska ale były jaja:P. Oczywiście nic nie podpiął a jak go odwoziłam stwierdzil że to wina tego że nie jest zrobione tak jak dawno się robiło:P. Kuchnia mi się bardzo podoba. Ale jest narazie surowa, trzeba ja zagospodarować:) jest biała, blat orzech klepka, a gałeczki DSC00575.jpg te oto:) kolor w kuchni niebieski, mam nadzieję że będzie służyć. tzeba teraz posprawdzać które garnki na indukcje pasują:)

mimona gratuluję kuchnia wygląda bardzo fajnie i schody również.

my skończyliśmy dach i na tym etapie zamykamy na zimę. mamy nadzieję że wczesną wiosną uda nam się wstawić okna i zacząć prace w środku

nasz domek w tej chwili z dachem

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff9fde7bad117f8e.html

pokoje na górze całkiem fajne oprócz tego przy schodach gdzie wg projektu miała być łazienka. niestety jest na tyle mały iż stwierdziliśmy że to będzie nasza garderoba. wkrótce postaram się wstawić zdjęcia.

życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt:rolleyes:

Witam Bryzowiczów.Jakie nastroje po Świętach, jakaś totalna cisza.Mimona co u Ciebie,zrobiłaś jakieś zdjęcia.Pozdrawiam.

Święta Święta i po Świętach!;) sokrates15 wyczekiwałam tego pytania. I mam odpowiedź! Niestety nie:(. Musisz na weekend poczekać coby światło dzienne było. Bo jak wracam z pracy - ciemno. W święta - goście. I wiesz ajk to. Dodatkowo dziecko na antybiotyku i tyle w temacie;P. Ale obiecuje - zrobię. Może dziś jakoś się uda. Już 3 pokoje pomalowane na górze więc nawet z kolorem zdjęcia będą:)

Witam

po długich dyskusjach i obejrzeniu tysięcy projektów ;) zdecydowaliśmy się na projekt Bryza

bardzo cieszę się że jest to forum, gdyż pomogliście nam swoimi opiniami w podjęciu decyzji, który projekt wybrać.

Mam jedno pytanie , ponieważ jeszcze jestem laikiem w tych sprawach :

1. Czy zmiany w projekcie np. podniesienie ściany kolankowej i i inne zmiany projektant robi gratis czy też są to opcje płatne?

i oczywiście wielka prośba czy ktoś z Was buduje może ten domek w okolicach Bydgoszczy?

Jeśli to możliwe to chętnie zobaczylibyśmy go na "żywo"

pozdrawiam serdecznie