Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mąż się zabrał wczoraj:). Kolory zakupione. Korytarz, hol w takim kolorze piaskowym natomiast salon....hm...jakby to rzec...widziałam tylko w świetle żarówki pomalowane za kaloryferem więc wyglądalo na taki jakby jaśniejszy groszek;).

Gaz jest baaaardzo wygodny i baaaardzo drogi, ale co poradzic:). W kominku palić się nam nie chce za względu na wspomnianą zimnicę na polu. Generalnie piec był ustawiony na 8 st w pomieszczeniu od wczoraj daliśmy na 12-szaleństwo. Jak cos się bedzie ruszac dam znać. Na razie malowania c.d. Bylismy w ikei, chyba zakupimy tam lampy i meble dla dziecka do pokoju z seri mamut:). A, mamy wizualizację łazienki na górze. Płytki bedą paradyża vivida- białe, zielone i niebieska listwa:) wrzuce potem wizualzacje:). Panele mają dzis dojechac. Wanna na górę kupiona - cersanit virgo. Kibelek i bidet bedzie koło style, umywalka cersanit iryda:). Baterie z armatury seria brylant. Generalnie łazienka ma mieć plytki na podłodze i tam gdzie wanna kibelek i umywalka, reszta farba. Zimno jak diabli....brrrrr

Edytowane przez mimona

hah, nie jest to kiwi a nawet nie wiem jak sie zwie, gdyż malujemy kolorami z KABE, mają duuuzo kolorów a każdy opatrzony jest numerkiem. Co do gazu nie wiem ile zużyliśmy objetosciowo, ale cenowo 580zł za cały miesiąc grzania non stop ciepło przy nie paleniu w kominku oraz przy niezabudowanych kratkach kominowych, a wierz mi że tak wieje z kominów że hej. Edytowane przez mimona

zabudowa taka że sąsiad z lewej sąsiad z prawej, z tyłu wolne z przodu wolne:). Też wieje i to mocno,. Dokładnie jest jak mówisz. Budynek jest świeży. Nie ma mebli, nie mieszka sie, nie gotuje:). Potem będzie inaczej. Hol pomalowany. Wyszło bardzo ładnie. Kolor jest taki piaskowy. Taki piasek troszkę brudny gliną...coś takiego:). Nie mam zdjęcia i narazie nie bedę miała bo się rozchorowałam. Mam zapalenie gardla vel angina, zatoki mnie bola jak fiks! Mąż posprzątał sobie juz całą górę żeby klaść panele i zabronił wchodzic żeby mu nie nabrudzić;). Dzis będzie malowal salon a potem zaczyna klaść panele na górze. A jak zima u was? U nas mroźno -20 brrrrrr.

Witam!

Często obserwuje wpisy na forum i chciałabym pokazać moje zdjęcia z budowy domu. Do projektu dodaliśmy piwnicę pod garażem, wstawiliśmy lukarnę nad wejściem oraz usunęliśmy balkon.

Pozdrawiam :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce3e349267c1f1f6.html